İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Cadiz İddaa Tahmini 20.04.2024

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Cadiz deplasmanda, Girona’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Girona bugün Cadiz karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Girona galibiyetine 1.46, beraberlik tercihine 4.65, Cadiz galibiyetine 7.10 oran veriyor. 

Girona Üstünlüğünü Koruyamadı 

Girona La Liga’da geçtiğimiz hafta Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk oldu. Mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Girona haftayı puansız kapattı. Golcü Dovbyk’in golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Dış sahada kötü sonuçlar alan Girona, taraftarı önünde Montilivi’de ise üst üste galibiyetler alıyor. Michel’in ekibi Montilivi’de oynadığı son 3 maçı da kazanarak geçti. La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettiren Girona bu hafta sonu Cadiz’i ağırlayacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Girona’da Toni Villa, Yangel Herrera ve Ricard Artero’nun sakatlıkları sürüyor. 

Cadiz Evinde Kaybetti 

Cadiz La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Nuevo Mirandilla’da Barcelona’yı konuk eden Mauricio Pellegrino’nun ekibi sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından iç sahadaki 3 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Bu sezon özellikle deplasman maçlarında ciddi puan kayıpları yaşayan Cadiz’in henüz deplasman galibiyeti bulunmuyor. La Liga’da deplasmanda kazanamayan tek takım konumundalar. Bu hafta konuk olacakları Girona deplasmanında da işleri zor. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de Jose Mari ve Fede San Emeterio’nu sakatlıkları bulunuyor. 

Girona – Cadiz Maç Bilgileri

Girona – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Toni Villa, Yangel Herrera ve Ricard Artero’nun sakatlıkları sürüyor. Cadiz’de Jose Mari ve Fede San Emeterio’nu sakatlıkları bulunuyor. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Christopher Ramos, Ruben Sobrino

İddaa Tahmini

Girona geçen hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanına öne geçti ama üstünlüğünü koruyamadı. Rakibine 3-1 kaybeden Michel’in ekibinde şampiyonluk şansı artık çok uzak. En azından sezonu ilk 4 içinde tamamlamak istiyorlar. Cadiz ise düşme hattında bulunuyor. Geçen hafta Barcelona’yı konuk ettiler ve rakibine 1-0 mağlup oldular. Cadiz’in deplasman karnesi oldukça zayıf. Girona karşısında puan almaları zor. Girona’dan 3 puan beklentim var. Cadiz karşısında kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…