İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Atletico Madrid İddaa Tahmini 21.04.2024

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Alaves evinde, Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.30’da başlayacak olup S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Alaves ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alaves kazanır 3.95, beraberlik 3.45, Atletico Madrid kazanır ise 2.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor.

Alaves Deplasmanda Kaybetti

Alaves son haftalara üst üste mağlubiyetler yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta sonu düşme hattında bulunan Granada’ya konuk olan Alaves mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Los Carmenes’de kazanmalarını bekliyordum ama beklediğim gibi bir maç olmadı. Son 3 maçından puan çıkartamayan Alaves’de moraller bozuk. Bu hafta sonu Atletico Madrid’i konuk edecek Alaves’i zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar dışında önemli bir eksik yok.

Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi’nden Elendi

Atletico Madrid hata içi UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. 2-1 kazandıkları maçın rövanşında Borussia Dortmund deplasmanına 4-2 kaybettiler. Artık tek hedefleri La Liga’da sezonu ilk 4 içinde tamamlayabilmek. Geçen hafta sonu Wanda Metropolitano’da Girona’yı 1-0 geriye düştükleri maçta 3-1 mağlup etmişlerdi. Son 2 maçını kazanarak geçen Diego Simeone’nin ekibinden Alaves deplasmanında da galibiyet bekliyorum. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Marcos Llorente kart cezalısı. Memphis Depay ve Thomas Lemar ise sakat olan isimler.

Alaves – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Alaves – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorrotza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Aleksandar Sedlar dışında önemli bir eksik yok. Atletico Madrid’de Marcos Llorente kart cezalısı. Memphis Depay ve Thomas Lemar ise sakat olan isimler.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Antonie Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Alaves’in mağlubiyet serisi 3 maça çıktı. Geçen hafta sonu Los Carmenes’de konuk oldukları Granada karşısında 2-0 kaybettiler. La Liga’da son 3 maçını kaybeden Aleves bu hafta Atletico Madrid’i konuk edecek. Atletico Madrid ise geçen hafta Girona’yı 3-1 ile geçti. İlk 4 umutlarını sürdüren Atletico Madrid, Athletic Bilbao’nun 4 puan önünde. Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi Borussia Dortmund’a 4-2 kaybeden Atletico Madrid’in Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiğini belirtelim. Atletico Madrid’den bu hafta reaksiyon bekliyorum. Alaves karşısında kazanarak 4. Sıradaki yerini korurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Hovarda Oranı: MS 2 , Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…