İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Barcelona İddaa Tahmini 21.04.2024

İspanya La Liga’da haftanın en önemli maçı. El Clasico’da Real Madrid ile Barcelona kozlarını paylaşacak. Saat 19.30’da başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.98, beraberlik 3.95, Barcelona kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış. MS 1 tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.     

Real Madrid Yarı Finalde

Real Madrid hafta içi büyük bir sürpriz yaptı. Etihad’da Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City’nin konuğu oldular. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere biten maçta Manchester City’i mağlup etmeyi başaran Real Madrid adını yarı finale yazdırdı. La Liga’da ise liderliğini devam ettiren Real Madrid, bugün konuk edeceği ve en yakın takipçisi olan Barcelona’nın 8 puan önünde lider konumda. Real Madrid bugün kazanırsa, şampi diyebiliriz. El Clasico öncesinde Real Madrid’de Thibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona’da Moraller Bozuk

Barcelona’da moraller bozuk. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG’i konuk eden Barcelona, rakibine 4-1 mağlup oldu. İlk maçı Parc des Princes’de 3-2 kazanmışlardı ama rövanş maçında aldıkları ağır yenilgi ile Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiler. La Liga’da ise şampiyonluk şansları var ama bunun zor olduğunu belirtelim. Bu hafta El Clasico’da lider Real Madrid’e konuk olacaklar. Rakibinin 8 puan gerisinde bulunan Xavi’nin ekibinin kazanması şart. Aksi halde şampiyonluk şansları iyice azalacak. Maç öncesinde Barcelona’da Alejandro Balde ve Gavi sakat olan isimler.

Real Madrid – Barcelona Maç Bilgileri

Real Madrid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Thibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da Alejandro Balde ve Gavi sakat olan isimler.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo

Barcelona'nın ilk 11'i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Real Madrid hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City’i elemeyi başardı. Rakibini penaltı atışları ile mağlup ederek yarı finale çıktılar. La Liga’da ise geçen hafta Mallorca deplasmanında tek golle kazandılar. Bu hafta ise rakip Barcelona. Barcelona’nın şampiyonluk şansı var ama önce bu hafta kazanmaları şart. El Clasico’da da işleri hiç kolay olmayacak. Hafta içi alınan PSG karşısında 4-1’lik mağlubiyetin ardından moraller bozuldu. Bu maça nasıl bir konsantrasyon ile çıkacakları merak konusu. El Clasio’da Real Madrid’i favori görüyorum. Bernabeu’de ezeli rakibi Barcelona’yı mağlup ederek yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 1 , Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…