Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 21.04.2024

Trendyol Süper Lig’de üst sıralara oynayan iki takım, Başakşehir ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

BaşakşehirÇaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Başakşehir kazanır 2.18, beraberlik 3.74, Çaykur Rizespor kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Başakşehir Deplasmanda Kazandı

Başakşehir Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Düşme hattında bulunan Pendikspor’a konuk oldular ve mücadeleyi 3-2 kazandılar. Geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartan Çağdaş Atan’ın ekibi ilk 4 umutlarını sürdürdü. Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Başakşehir’in rakibi ile arasında 2 puanlık fark var. Bu hafta sonu ise formda Çaykur Rizespor’u konuk edecekler. Çaykur Rizespor maçı önesinde Başakşehir’de Patryk Szysz ve Serdar Gürler’in sakatlıkları bulunuyor.

Çaykur Rizespor 3 Maçtır Kazanıyor

Çaykur Rizespor Süper Lig’de geçen haftayı yine kazanarak geçti. İç sahada konuk ettikleri Antalyapsor’u 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldılar. Avrupa umutlarını sürdüren son dönemde üst üste galibiyet alan İlhan Palut’un ekibinde moraller yerinde. Geçen hafta Beşiktaş’ın puan kaybetmesiyle birlikte puanlar eşitlendi. Çaykur Rizespor’un bu hafta kazanması halinde 4. sıraya yükselme şansı da var. Son 3 maçının kazanan Çaykur Rizespor, hücumda da üretken bir takım. Bu 3 maçlık galibiyet serisinde tam 10 gol buldular. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Benhur Keser, Mithat Palave Mame For Faye’nin sakatlıkları bulunuyor.

Başakşehir – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Başakşehir – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz ve Serdar Gürler’in sakatlıkları bulunuyor. Çaykur Rizespor’da Benhur Keser, Mithat Palave Mame For Faye’nin sakatlıkları bulunuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Dal Varesanovic, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Babajide Akintola

İddaa Tahmini

Başakşehir Süper Lig’de geçen hafta Pendikspor’a konuk oldu ve mücadeleyi 3-2 kazandı. Avrupa’ya katılma yolunda önemli bir 3 puan elde ettiler. Çaykur Rizespor ise üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta Antalyaspor’u 3-0 mağlup eden İlhan Palut’un ekibinde moraller yerinde. İlk 4 yarışı içinde yer alan Çaykur Rizespor son 3 maçını kazanarak geçti. İki takımında hedefi Avrupa’ya katılabilmek. Gollü bir 90 dakika bekliyorum. İki takımda hücumda üretken. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Genzobet Oranı: KGVAR , Oran 1.62

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…