Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Hatayspor İddaa Tahmini 21.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam diyor. Antalyaspor evinde, Hatayspor’u konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Antalyaspor ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Antalyaspor kazanır 1.97, beraberlik 3.59, Hatayspor kazanır ise 3.27 olarak açıklanmış.

Antalyaspor Etkisiz Kaldı

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Çaykur Rizespor deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Rakibi karşısında çok fazla pozisyon bulamayan ve vasatı aşamayan bir Antalyaspor izledik. Sergen Yalçın’ın öğrencileri bu hafta sonu Hatayspor’u konuk edecek ve kazanarak moral bulma hedefindeler. Maç öncesinde Antalyaspor’da Bünyamin Balcı’nun sakatlığı bulunuyor.

Hatayspor Evinde Kaybetti

Hatayspor’un geçen hafta kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. İç sahada konuk ettikleri İstanbulspor karşısında 3-0 mağlup oldular. Sezonun en kritik döneminde hesapta olmayan bir yenilgi yaşayan Volkan Demirel’in ekibi Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta sonu ise Antalyaspor’un konuğu olacaklar. Düşme hattındaki Gaziantep FK’nın sadece 2 puan üzerindeler ve bu hafta kaybetmeleri halinde kendilerini düşme hattında bulabilirler. Son 5 haftada tek galibiyeti bulunan Hatayspor’un bu deplasmanda da işi zor. Maç öncesinde Hatayspor’da Abdülkadir Parmak ve Recep Burak Yılmaz’ın sakatlıkları sürüyor.

Antalyaspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Bünyamin Balcı’nun sakatlığı bulunuyor. Hatayspor’da Abdülkadir Parmak ve Recep Burak Yılmaz’ın sakatlıkları sürüyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

İddaa Tahmini

Antalyaspor Süper Lig’de geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kötü bir performans gösterdikleri maçta haklı bir yenilgi aldılar. Hatayspor ise geçen hafta son sıradaki İstanbulspor’a kaybetti. İç sahada 3-0 mağlup olan Hatayspor düşme hattının 2 puan üzerinde bulunuyor. Son 2 maçını kaybeden Hatayspor’da moraller bozuk. Antalyaspor maçın favorisi. Sergen Yalçın’ın ekibinden iç sahada galibiyet beklentim var. Hatayspor’u mağlup ederler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.97

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…