Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Pendikspor İddaa Tahmini 21.04.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste galibiyetler alarak liderliğini koruyan Galatasaray iç sahada, Pendikspor karşısında da 3 puan peşinde. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray bugün Pendikspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Galatasaray galibiyetine 1.28, beraberlik tercihine 6.76, Pendikspor galibiyetine 11.04 oran veriyor. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 3.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Galatasaray 4 Golle Kazandı

Galatasaray Süper Lig’de geçen hafta zor bir deplasmandan 3 puan çıkartmayı başardı. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanında ilk yarıda çok zorlandılar ama ikinci yarıda baskıyı arttıran Galatasaray, rakibini 4-0 mağlup ederek liderliğini ve galibiyet serisini devam ettirdi. Galibiyet serisini 13 maça çıkartan Sarı Kırmızılılar en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta Rams Park’ta Pendikspor’u konuk edecek Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Pendikspor Düşme Hattında

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Başakşehir karşısında puan alamadı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve rakibine 3-2 kaybettiler. İbrahim Üzülmez’in öğrencileri Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor ve bu hafta sonu lider Galatasaray’a konuk olacaklar. Ligin bitimine 6 hafta kaldı ve Pendikspor’un kümede kalma umutları her geçen hafta azalıyor. Galataasaray maçı öncesinde Pendikspor’da savunmadan Welinton Silva kart cezalısı.

Galatasaray – Pendikspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Pendikspor’da savunmadan Welinton Silva kart cezalısı.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Serge Aurier, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Gökcan Kaya, Abdoulay Diaby, Badou Ndiaye, Mame Thiam

İddaa Tahmini

Galatasaray geçen hafta Alanyaspor deplasmanında 4-0’lık galibiyet ile döndü. Barış Alper Yılmaz’ın etkili performansı ile farka gittiler. Pendikspor karşısında da net favoriler. Pendikspor ise Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattında yer alan İbrahim Üzülmez’in ekibi son 8 maçta sadece 4 puan toplayabildi. Bu hafta lider Galatasaray karşısında da puan almaları beklenmiyor. Galatasaray farklı bir galibiyet alır. Rams Park’ta en az 4 gol izleriz.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…