Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Kasımpaşa İddaa Tahmini 21.04.2024

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı puansız geçen Gaziantep FK evinde, Kasımpaşay’yı konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Gaziantep FK ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Gaziantep FK galibiyetinin 2.40, beraberlik tercihinin 3.71, Kasımpaşa galibiyetinin ise 2.99 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Gaziantep FK’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Gaziantep FK Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçen hafta sonu konuk oldukları Ankaragücü deplasmanında 3-1 kaybettiler. Süper Lig’de son 3 maçından puan çıkartamayan Selçuk İnan’ın öğrencileri bu hafta sonu Kasımpaşa’yı konuk edecek. Düşme hattında yer alan ve şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Gaziantep FK 30 puana sahip. 17. sıradaki Hatayspor’un sadece 2 puan gerisindeler. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da Junior Morais ve Ulaş Zengin’in sakatlıkları devam ediyor.

Kasımpaşa’den Beklenmedik Mağlubiyet

Kasımpaşa Süper Lig’de geçen hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor’a 2-0 kaybettiler. Önemli pozisyonlardan yararlanamayan Kasımpaşa, Avrupa yarışında ciddi bir kayıp yaşadı. Çaykur Rizespor ve Başakşehir’in kazandığı haftadan puan çıkartamayan Sami Uğurlu’nun ekibinde moraller bozuk. Bu hafta sonu ise düşme hattındaki Gaziantep FK’nın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da Darek Sadiki ve Erdem Çetinkaya’nın sakatlıkları sürüyor.

Gaziantep FK – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Junior Morais ve Ulaş Zengin’in sakatlıkları devam ediyor. Kasımpaşa’da Darek Sadiki ve Erdem Çetinkaya’nın sakatlıkları sürüyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Ben Ouannes, Sadık Çiftpınar, Yasin Özcan, Claudio Winck, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

İddaa Tahmini

Gaziantep FK’nın mağlubiyet serisi devam diyor. Geçen hafta Ankaragücü deplasmanında öne geçtiği maçtan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Gaziantep FK’da moraller bozuk. Son 3 maçından puan çıkartamadılar ve düşme tehlikeleri devam ediyor. Kasımpaşa’nın ise Avrupa umutları zora girdi. Başakşehir ve Çaykur Rizespor’un kazandığı haftayı puansız geçtiler. Gaziantep FK içni telafisi olmayacak haftalara giriliyor. Kasımpaşa’da kazanarak moral bulma peşinde. Gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…