İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Nottingham Forest Bahis Tahmini 21.04.2024

İngiltere Premier Lig’de uzun bir aradan sonra kazanan Everton evinde, Nottingham Forest’ı ağırlayacak. Saat 15.30’da başlayacak mücadeleyi Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Everton ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 2.15, beraberlik 3.60, Nottingham Forest kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Everton Farklı Kaybetti

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta ağır bir yenilgi yaşadı. Goodison Park’ta konuk oldukları Chelsea’ye 6-0 kaybettiler. Cole Palmer’a çare bulamayan Everton sezonun en farklı yenilgisini yaşadı. Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Sean Dyche’ın öğrencileri düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta sonu ise bir diğer kümede kalma mücadelesi veren Nottingham Forest’ı konuk edecekler. Everton rakibinin 1 puan önünde ve olası bir galibiyette çok önemli bir avantaj elde edecekler. Maç öncesinde Everton’da Seamus Coleman, Dele Alli ve Nathan Patterson sakat olan isimler.

Nottingham Forest 2 Puan Bıraktı

Nottingham Forest geçtiğimiz hafta sonu City Ground’da konuk ettiği Wolverhampton ile yenişemedi. 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1’i buldular ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Nuno Santo’nun öğrencileri 26 puana sahip. Luton Town’un mağlup olduğu haftada 1 puan alarak rakibinin 1 puan üzerine çıktılar. Düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alan Nottingham Forest sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyor. Everton maçı öncesinde Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı devam ediyor.

Everton – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Everton – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Seamus Coleman, Dele Alli ve Nathan Patterson sakat olan isimler. Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı devam ediyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

İddaa Tahmini

Everton Premier Lig’de düşme hattının 2 puan üzerinde. Geçen hafta konuk oldukları Chelsea deplasmanında 6-0 mağlup oldular ve moraller bozuk. Bu hafta ise Goodison Park’ta Nottingham Forest’ı konuk edecekler. Nottingham Forest ise geçen hafta Wolverhampton ile 2-2 berabere kaldı. Düşme hattının 1 puan üzerine çıkan Nottingham Forest son 5 haftada sadece 1 kez kazanabilirken, tek mağlubiyetini ise Tottenham’a karşı almıştı. İki takım adınada zor bir karşılaşma. Gollere yöneleceğim. Kümede kalmak isteyen iki takımın maçında karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Betelli Oranı: KGVAR , Oran 1.76

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…