Günün İddaa Kuponu (2) 11.09.2021

11 Eylül Cumartesi gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Crystal Palace – Tottenham: MS 2, 1.67 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; Crystal Palace’ın bu sezon Premier Lig’te henüz galibiyeti bulunmuyor. İlk 3 haftada 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Crystal Palace, 2 puan ile 14. Sırada yer alıyor. Tek mağlubiyetin ilk hafta Chelsea’ye karşı alan Crystal Palace, Brentford ile golsüz berabere kalırken, West Ham deplasmanından da 2-2’lik beraberlik ile döndü. Milli maç arasından önceki hafta West Ham ile 2-2 berabere kalan Crystal Palace’ta Connor Gallagher, attığı 2 golle dikkat çekmişti. Tottenham’ın galibiyet serisi devam ediyor. Premier Lig’te 3 hafta geride kalırken 9 puan toplayan Tottenham, liderlik koltuğuna oturdu. Milli maç arasından önceki hafta Watford’u konuk eden Londra ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır kazanan ve kalesini gole kapatmayı başaran Nuno Espirito’nun ekibi, Premier Lig’te bu sezon gol yemeyen tek takım konumunda. Tottenham, maçın favorisi. Premier Lig’te üst üte 3 maçtır galip geliyorlar ve sezona çok iyi başladılar. Formsuz Crystal Palace karşısında da kazanmayı başarırlar.

Kayserispor – Kasımpaşa: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Kayserispor, milli maç arasından önceki hafta Başakşehir deplasmanına konuk olmuştu. Maçın başında Mame Thiam’ın attığı tek golle 1-0 kazandılar ve bu sezon Süper Lig’te ilk kez galibiyet sevinci yaşadılar. Hikmet Karaman ile çıktığı 2 maçta 4 puan toplayan Kayserispor, bu hafta iç sahada, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Gavranovic ve Thiam ile hücum hattını güçlendiren Kayserispor, Kasımpaşa karşısında 3 puan hedefliyor. Kasımpaşa’nın bu sezon Süper Lig’te mağlubiyeti bulunmuyor. İlk 3 haftada 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan Kasımpaşa, topladığı 5 puan ile 8. Sıraya yerleşti. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Galatasaray’ı konuk eden Kasımpaşa, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Cihat Arslan yönetiminde çıktıkları 2 maçta ise 4 puan topladılar. Bu hafta Kayserispor’a konuk olacak Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor. Kayserispor, son 2 maçta 4 puan topladı. Hikmet Karaman’ın göreve gelişliyle olumlu sinyaller veriyorlar. Kasımpaşa’da hücumda üretken bir takım. Bu sezon 3 maçta 5 gol buldular. Karşılıklı gollerin atılacağı bir maç bekliyorum.

Leicester City – Manchester City: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.79 (Bets10) ; Leicester City, yeni sezona iyi bir giriş yaptı diyebiliriz. Premier Lig’te ilk 3 haftada 2 galibiyet aldılar ve 6 puan topladılar. Tek mağlubiyetini West Ham deplasmanında alan Brendan Rodgers’ın öğrencileri, Wolverhampton’ı 1-0 ve Norwich City’i ise 2-1 ile geçmişti. Milli maç arasından önceki hafta Carrow Road’ta Norwich City’i 2-1 mağlup ettiler. Albrighton’ın golüyle 3 puanı alan Leicester City, bu hafta Manchester City ile karşılaşacak. Maç öncesinde Ricardo Perreira’nın sakatlığı bulunuyor. Manchester City, sezon başında Community Shieldt finalinde Leicester City’e 1-0 kaybetmişti. Bu kez Leicester City ile Premier Lig’te karşı karşıya gelecekler. Sezonun ilk haftasında Tottenham’a 1-0 kaybeden Guardiola’nın öğrencileri, beklenmedik bir mağlubiyet yaşamadı. Premier Lig’in 2. Haftasında ise Norwich City’i 5 golle geçtiler. Milli maç arasından önceki hafta ise Etihad’ta bu kez Arsenal’ı konuk eden Manchester City, bu karşılaşmadan da 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Kaçan pozisyonlar golle sonuçlansa, çok daha farklı bir galibiyet alabilirlerdi. Maç öncesinde Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı bulunuyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Benim önceliğim gollere yönelmek. Her iki takımda skor üretmekte sorun yaşamıyor. Gollü bir maç olur. İki takımdan da gol beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 4.27

Bets10 Bahis Oranı: 5.98