Napoli – Juventus İddaa Tahmini 11.09.2021

İtalya Serie A Ligi‘nin 3. hafta mücadelesinde Napoli kendi evinde Juventus‘u ağırlıyor. 11 Eylül Cumartesi günü fikstüründe yer alan karşılaşma Türkiye saati ile 19:00’da, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Napoli galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.60, Juventus galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.04, beraberliğe 3.10, konuk ekibe ise 2.55 oran veriyor.

Napoli Kazanarak Başladı

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona Luciano Spalletti yönetiminde merhaba diyen Napoli, Venezia ve Genoa karşısında aldığı galibiyetlerle sezona fırtına gibi başladı. Maç başına 2 gol ortalamasıyla oynayan Napoli’de 4 golün tamamı farklı isimlerden gelirken, ev sahibi yeni hocasıyla iyi bir hücum performansı sergiledi. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şansını son maçta kaçıran Napoli yeni sezon öncesi teknik adam değişikliği ve Matteo Politano ve Zambo Anguissa, Juan Jesus ve Davide Marfella transferleriyle gücüne güç kattı ve yeni sezona daha formda bir başlangıç yaptı.

Juventus Puan Kayıplarıyla Başladı

İtalya Serie A Ligi’nde 9 yıllık şampiyonluk serisini İnter’e kaptıran Juventus, yeni sezonda kan kaybetmeye devam ediyor. İlk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen konuk ekip, yeni teknik adamı Massimiliano Allegri ile kötü gidişatına çözüm bulamadı. Transfer döneminde Cristiano Ronaldo, Merih Demiral, Cristian Romero ve Gianluigi Buffon gibi yıldızlarını kaybeden Juventus, sadece Weston McKennie, Moise Kean, Mohamed Ihattaren ve Kaio Jorge’yi kadrosuna katarken, ilk hafta Udinese ile 2-2 berabere kaldı, Milli ara öncesi Empoli’ye evinde 1-0 kaybetti.

Maç Bilgileri

Napoli – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Irrati. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli takımında Osimhen kart cezalısı. Cioffi, Demme, Insigne, Lobotka, Meret, Mertens ve Zielinski sakat. Juventus cephesinde ise Kaio Jorge, Nicolussi Caviglia ve Ramsey’in sakatlığı bulunuyor.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Rui, Di Lorenzo, Monalas, Ruiz, Adam Ounas, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Politano.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt, Bonucci, Danilo, Cuadrado, Dejan Kulusevski, Bentacur, Bernardeschi, Alex Sandro, Dybala, Morata.

Yeni hocasıyla oldukça iyi bir hücum performansı ortaya koyan Napoli ile ilk 2 haftada yaşadığı puan kayıplarına son vermek isteyen Juventus’un, bu zorlu derbi mücadelesinde gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu:  Zorlu derbi mücadelesinin ilk yarısını 1-0 geride kapatan Napoli, Politano ve Koulibaly’nin golleriyle geri dönmeyi başarırken, 3 puanı hanesine yazdırdı. Mücadelede iki takımda skor üretmeyi başardı.