İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 09.01.2022

9 Ocak Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışını yakından ilgilendiren 3 mücadeleyi kupon olarak düzenledim. Bol şanslar.

İnter – Lazio: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; 9 Ocak Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde derbi heyecanı yaşanacak. Lider İnter’in evinde Lazio’yu konuk edeceği dev maç Türkiye saati ile 22:45’te, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Covid 19 etkisi İtalya Serie A Ligi’ni alt üst etti. İnter geçtiğimiz hafta Bologna deplasmanına konuk olacaktı ancak, rakibinin Covid 19 nedeniyle maça çıkamamasının ardından, sezonun ikinci yarısına henüz start veremedi. İnter, İtalya Serie A Ligi’nde devre arasına en yakın rakibinin 4 puan üzerinde lider girmeyi başardı. Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, Conte ile elde ettiği başaranın bir örneğini ilk 19 haftalık fikstürde, Simone Inzaghi yönetiminde sergiledi. Son 11 haftadan 9 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran İnter, 19 hafta sonunda ise sadece ezeli rakibi Lazio’ya mağlup oldu. Şampiyonluk yolunda doludizgin ilerleyen İnter, devre arasından galibiyetle dönerek, en yakın rakipleri karşısında elde ettiği avantajı sürdürmek istiyor. Derbi ev sahibinde 3 puandan fazlasını ifade ediyor. Ligde tek mağlubiyeti aldığı Lazio karşısına iç sahada çıkacak olan liderde hedef galibiyet. Lazio, İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında çıkacağı İnter derbisi öncesinde beklenmedik bir kayıp yaşadı ve sezonun ikinci yarısının start aldığı haftada Empoli ile 3-3 berabere kaldı. Mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan konuk ekip, Venezia ve Genoa karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetlerle devre arasına moralli girmeyi başarsa da, aradan formsuz döndü. Liderin 14 puan gerisinde, 8. sırada yer alan Lazio, UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederek, yoluna Konferans Ligi’nde devam etmek zorunda kalırken, Maurizio Sarri yönetiminde iki kulvardan da istediğini alamadı. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam etse de, istikrarsız takımlar arasında yer alan Lazio, lider İnter karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak. Konuk ekibin işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu ve yeni lideri İnter, 10 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkacağı derbi mücadelesinde, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Roma – Juventus: İY 0, 1.94 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; 9 Ocak Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri Roma ile Juventus’un derbi mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında sahne alacak olan zorlu mücadele, Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi sahnesinde Roma’nın derbi kabusu devam ediyor. Sezonun ilk yarısında çıktığı 4 derbi mücadelesinden mağlubiyetle ayrılan Jose Mourinho’nun öğrencileri, sezonun ikinci yarısına da derbi mağlubiyetiyle başladı. Konuk olduğu Milan deplasmanında oyunun tüm hakimiyetini rakibine kaptıran ve haftayı 3-1’lik mağlubiyetle noktalayan ev sahibi, 3 maçlık yenilmezlik serisini kaybederek, 7. sıraya kadar geriledi. Bu hafta bir diğer ezeli rakibi Juventus ile karşılaşacak olan Roma, sezonun ilk yarısında Juventus’a 1-0 mağlup olmuştu. Üst sıra savaşının içerisinde kalmayı başarsa da, derbi performansıyla ilk 5 sıranın uzağında kalan ev sahibi, derbi kabusuna Juventus karşısında son vermek istiyor. Juventus’u geride bıraktığımız hafta Napoli karşısında mağlubiyetten kurtaran isim Federico Chiesa oldu. Yıldız isim sakatlıktan golle dönerken, takımının ligde yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkarmasını sağladı ve konuk ekibi tam anlamıyla şampiyonluk yarışının içerisinde tuttu. Liderin 11 puan gerisinde, 6. sırada yer alan Juventus, Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndan lider çıkmasının ardından, İtalya Serie A Ligi’nde iyi performanslar sergilemeye başladı. Bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceği Roma’nın 3 puan üzerinde yer alan Juventus, sezonun ikinci yarısı geçtiğimiz hafta start alırken, ilk 2 haftanın en zorlu fikstürüne sahip. Konuk ekip yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkararak, yarışın içerisinde kalmaya devam etmek istiyor. Son haftaların formda takımlarından Juventus’u mağlup etmek kolay değil. İtalya Serie A Ligi2nin 21. haftasında derbi mücadelesi verecek olan Roma ve Juventus, üst sıraların kaderini değiştirecek zorlu mücadelenin ilk yarısında hataya izin vermeyecek ve devre arasına beraberlikle girecektir.

Venezia – Milan: MS 2, 1.41 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 9 Ocak Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi 21. hafta mücadelesinde, Venezia ile Milan karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 14:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Venezia’nın geçtiğimiz hafta çıkacağı Salernitana maçı, Covid 19 nedeniyle ertelendi. İtalya Serie A Ligi’dne sezonun ikinci yarısını bu hafta Milan karşısında açacak olan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftası evinde Lazio’yu konuk eden Venezia ,sahadan 10 kişiyle ve 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Galibiyet hasretini tam 6 haftaya çıkaran konuk ekip, küme düşme hattına bir adım daha yaklaştı ve puan farkı 4’e indi. Yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Paolo Zanetti’nin öğrencileri, devre arasında orta saha oyuncusu Michaël Cuisance’yi kadrosuna kattı. Sezonun ilk yarısında zayıf halkalar arasında yer alan ev sahibi, bu hafta ligin en zorlu fikstürlerinden birisiyle karşı karşıya. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısında Napoli ve İnter ile birlikte zirve mücadelesi veren Milan, ilk 12 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, İnter’in lider olduğu, Napoli’nin ise yarıştan uzaklaştığı bu süreçte, ligin ilk yarısını 2. sırada tamamladı. Geçtiğimiz hafta ise sahalara geri dönen ve evinde Roma’yı konuk eden Stefano Pioli’nin öğrencileri, ezeli rakibini 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, maç fazlasıyla İnter ile puan farkını 1’e indirdi. Roma karşısında harika bir sınav veren Milan, şampiyonluk yarışında, en kritik galibiyetlerinden birine imza attı. Bu hafta alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Venezia karşısına çıkacak olan Milan, aldığı harika galibiyetin ardından hata yapmak istemiyor.İtalya Serie A Ligi’ne harika bir geri dönüş yapan Milan, zirve yarışında hata yapmayacak ve galibiyetlerine Venezia deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.44

Bets10 Bahis Oranı: 4.75