UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slavia Prag Panathinaikos Bahis Tahmini 04.08.2022

UEFA Konferans Ligi’nde heyecan devam ederken, 3. Eleme Turu‘nun ilk maçında Slavia Prag ile Panathinaikos kozlarını paylaşacak. 4 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadeleye Eden Arena ev sahipliği yapacak.

intobet, Slavia Prag kazanır seçeneğine 1.75, beraberliğe 3.60, Panathinaikos kazanır seçeneğine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Slavia Prag Galibiyet Peşinde

Slavia Prag cephesinde Konferans Ligi başarısı devam ediyor. Trpisovsky’nin öğrencileri, geçen sezon UEFA’nın yeni organizasyonunda çeyrek finalist olmayı başarırken, yeni sezonda ise 2. Eleme Turu’nun en iyi performanslarından birini sergiledi. Eşleştiği St Josephs karşısında 7-0 ve 4-0’lık galibiyetlerle tur atlamayı başaran ev sahibi, müthiş bir başlangıç yaptı. Slavia Prag cephesinde Çekya Ligi ise mağlubiyetle başladı. Geçtiğimiz hafta Konferans Ligi dönüşünde Hradec Kralove deplasmanına konuk olan ev sahibi, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Konferans Ligi başarısını sürdürmek isteyen Slavia Prag, sezonun ilk maçına çıkacak olan Panathinaikos karşısında galibiyeti hedefliyor.

Panathinaikos Kolay Lokma Değil

Panathinaikos cephesinde yeni sezon hazırlıkları Ivan Jovanovic yönetiminde devam ediyor. Geçen sezon Yunanistan Süper Ligi’ni 4. olarak tamamlayan konuk ekip, Konferans Ligi biletini aldı. Yeni sezonun ilk maçına 3. Eleme Turu’nda çıkacak olan Panathinaikos, transfer döneminde Yuri Lodygin, Andraz Sporar, Gnezda Cerin, Verbic, Gane ve r Magnússon kadrosuna kattı. Hazırlık maçlarında namağlup bir performans ortaya koyan konuk ekip, 5 maçtan 3 beraberlik, 2 galibiyet aldı. Watford ve Leverkusen gibi güçlü rakiplerine gol şansı vermeyen ve 0-0’lık beraberliklere imza atan konuk ekip, savunma performansıyla geçer not aldı. Panathinaikos kolay lokma olmadığını ispatladı.

Slavia Prag – Panathinaikos Maç Bilgileri

Slavia Prag – Panathinaikos Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eden Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Christ Tiehi, Ales Mandous, David Hovorka, Tomas Holes, Ousou, Eduardo, Vaclav Jurecka, David Doudera, Oscar Dorley, Paixao, Ibrahim Traore.

Panathinaikos’un ilk 11’i Belli mi?

Panathinaikos’un muhtemel kadrosu: Alberto Brignoli, Hördur Magnússon, Bart Schenkeveld, Ganea, Sanchez, Perez, Alexandropoulos, Cantalapiedra, Andraz Sporar, Cerin, Carlitos.

İddaa Tahmini

Konferans Ligi’nde 2. Eleme Turu’na damga vuran Slavia Prag ve iyi bir hazırlık dönemi geçiren Panathinaikos, savunma hattında kolay kolay hata yapmayacak ve mücadelede 2.5 gol barajı aşılmayacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.59

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 2 kırmızı kart, 2 gole sahne olan mücadelede ev sahibi Slavia Prag taraftarı önünde kazanmayı başardı. Mücadelede 2.5 gol barajı aşılmazken, iki takımda bizleri Konferans Ligi’nde yanıltmadı.