TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 04.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de 5. hafta maçında Antalyaspor evinde, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Mücadele saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek. 

Antalyaspor ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Antalyaspor kazanır 1.79, beraberlik 3.99, Kasımpaşa kazanır ise 4.73 olarak açıklanmış.

Antalyaspor Farklı Kaybetti

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanında 5-2 mağlup oldular. Devreye 2-1 önde giren Nuri Şahin’in öğrencileri, ikinci yarıda savunmada yapılan hatalar sonucunda farklı bir mağlubiyet yaşadı. Süper Lig’de bu sezon 2. yenilgisini alan Antalyaspor’un geride kalan 5 haftada 7 puan topladığını belirtelim. Bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek Antalyaspor’da Admir Mehmedi, Ömer Toprak ve Sinan Gümüş’ün sakatlıkları devam ediyor.

Kasımpaşa Evinde Kazandı

Kasımpaşa ise sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta aldı. İç sahada konuk ettikleri Hataypsor’u tek golle 1-0 mağlup ettiler. Kasımpaşa’ya galibiyeti getiren gol ise Haris Hajradinovic’den geldi. Süper Lig’de ilk galibiyetini alan Kasımpaşa, 3 maçlık mağlubiyet serisini de sonlandırmış oldu. Üstelik Süper Lig’de ilk kez geçen hafta gol sevinci yaşadılar. Galibiyete rağmen Kasımpaşa’nın çok fazla etkili olamadığını belirtelim. Şenol Can’ın ekibini bu hafta çok zorlu bir deplasman bekliyor. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Tarkan Serbest’in sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Antalyaspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

ntalyaspor’da Admir Mehmedi, Ömer Toprak ve Sinan Gümüş’ün sakatlıkları devam ediyor. Kasımpaşa’da Tarkan Serbest’in sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Fernando, Gökdeniz Bayrakdar, Fredy, Alassane Ndao, Luiz Adriano, Haji Wright  

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

İddaa Tahmini

Antalyaspor, maçın favorisi. Geçen hafta yaşanan Gaziantep FK yenilgisini telafi etmeleri gerek. Akdeniz ekibi, taraftarı önünde Kasımpaşa’yı mağlup eder ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.79

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, üst üste 2. Galibiyetini elde etti. Antalyaspor deplasmanında 2-0 kazanarak çıkışını devam ettirdiler.