UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Shakhtar Donetsk Celtic İddaa Tahmini 14.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. Maçında Shakhtar Donetsk evinde, Celtic’i konuk edecek. Saat 19.45’de başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Shakhtar Donetsk ile Celtic takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Shakhtar Donetsk galibiyetine 3.06, beraberlik tercihine 3.69, Celtic galibiyetine ise 2.31 verildiğini görüyoruz.

Shakhtar Donetsk Sürpriz Yaptı

Shakhtar Donetsk, sezona iyi bir giriş yaptı. Hem Ukrayna Premier Lig, hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanmaya başladılar. Geçtiğimiz hafta içi Leipzig deplasmanına konuk olan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Sürpriz bir 3 puan alan Ukrayna ekibinde moraller yerinde. Ukrayna Ligi’nde ise ilk 4 hafta geride kaldı ve Shakhtar Donetsk’in 10 puanı bulunuyor. Lider Kolos ile eşit puana sahipler. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Celtici konuk edecek Shakhtar Donetsk’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Celtic Evinde Kaybetti

Celtic, zor bir gruba düştü. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta Celtic Park’da Real Madrid’i konuk ettiler ve sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Özellikle ilk yarıda Daizen Maeda ve Georgios Giakoumakis ile net fırsatlardan yararlanamadılar. İskoçya Premiership’de ise geçen hafta maç oynanmadığını da belirtelim. Grubun 2. maçında Shakhtar Donetsk’e konuk olacak Celtic’de Carl Starfelt’in sakatlığı devam ediyor.

Shakhtar Donetsk – Celtic Maç Bilgileri

Shakhtar Donetsk – Celtic Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye saati ile 19.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele OSK Metalist Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celtic’de Carl Starfelt’in sakatlığı devam ediyor.

Shakhtar Donetsk'in ilk 11’i Belli mi?

Shakhtar Donetsk’in muhtemel kadrosu: Anatolii Trubin, Valerii Bondar, Bogdan Mykhaylichenko, Mykola Matviyenko, Yukhym Konoplia, Taras Stepanenko, Heorhii Sudakov, Mykhailo Mudryk, Artem Bondarenko, Ivan Petryak, Danylo Sikan

Celtic'in ilk 11’i Belli mi?

Celtic’in muhtemel kadrosu: Joe Hart, Carl Starfelt, Caeron Carter Vickers, Greg Taylor, Matthew O’Riley, Reo Hatate, Callum McGregor, Josip Juranovic, Georgios Giakoumakisi, Jota, Liel Abada

İddaa Tahmini

Shakhtar Donets, grubun ilk maçında sürpriz yaptı. Leipgiz’i deplasmanda 4-1 mağlup ederek dikkat çektiler. İlk maçlar sonunda grupta liderliğe yükselen Shakhtar Donetsk’de moraller yerinde. Celtic ise Real Madrid’e 3-0 kaybetmişti. Şampiyonlar Ligi’ne puansız başladılar. Ukrayna ekibi, Celtic karşsında da bana göre maçın favorisi. Shakhtar Donetsk’den galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.71

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 3.06

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan çıkmadı. Celtic öne geçti ama Shakhtar Donetsk 1 puan almayı başardı.