Çekya Portekiz İddaa Tahmini 24.09.2022

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup 5. maçında, Çekya ile Portekiz kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 21.45’de bşalayacak olup S SPORT Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek.

ÇekyaPortekiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Çekya kazanır 5.00, beraberlik 3.60, Portekiz kazanır ise 1.78 olarak açıklanmış. 

Çekya Sürpriz Peşinde

Çekya’nın grupta 4 puanı var. Topladıkları 4 puan ile 3. sıradalar ve en azından Uluslar Ligi’nde A Grubunda kalmak istiyorlar. İlk 2 maçta İsviçre ve İspanya karşısında 4 puan toplayarak dikkatleri üzerine çeken Çekya, Haziran ayında oynadıkları 2 maçta ise puan almayı başaramadı. Önce Portekiz’e ardından ise İspanya’ya 2-0 kaybettiler. Son sıradaki Çekya’nın 1 puan üzerinde bulunan Çekya’nın gruptan düşme ihtimali de var. Bu sebeple bugün Portekiz karşısında alacakları 1 puanın bile önemi büyük. Maç öncesinde Çekya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz’den Beklenmedik Mağlubiyet

Portekiz’de grupta oynadığı son maçta sürpriz bir mağlubiyet yaşamıştı. Konuk oldukları İsviçre deplasmanında 1-0 kaybettiler. İlk dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup olan Fernando Santos’un öğrencileri, grupta liderliği de İspanya’ya kaptırdı. 4 maç sonunda 7 puana sahip olan Portekiz, grupta 2. sırada yer alıyor. Bugün Çekya deplasmanında kazanırlarsa, gruptan lider çıkma şanslarını son maça taşıyacaklar ve son maçta da İspanya’yı konuk edecekler. Portekiz’in kazanması gereken bir maç olduğunu belirtelim.

Çekya – Portekiz Maç Bilgileri

Çekya – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Fortuna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, David Zima, Jakub Brabec, Milan Havel, Ales Mateju, Alex Kral, Antonin Barak, Jakub Pesek, Lukas Masopust, Michal Sadilek, Michal Krmencik

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Joao Cancelo, Jose Fonte, Yannick Djalo, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Portekiz, bugün karşılaşacağı Çekya karşısında maçın favorisi. Grubun ilk maçında karşılaştıkları Çekya’yı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Lider İspanya’nın sadece 1 puan gerisindeler. Bugün kazanmaları şart. Son maçta ise İspanya ile karşılaşacaklar. Portekiz’den bu hafta galibiyet bekliyorum. Çekya’yı devirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Portekiz, farka gitti. Çekya’yı deplasmanda 4-0 mağlup ettiler ve İspanya’nın mağlup olduğu haftada 3 puan alarak liderliğe yükseldiler.