LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Sevilla Bahis Tahmini 15.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Sevilla deplasmanda, Mallorca’nın konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 19.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Mallorca ile Sevilla zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Mallorca galibiyetinin 2.98, beraberlik tercihinin 3.20, Sevilla galibiyetinin ise 2.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Mallorca’dan 1 Puan

Mallorca, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Elche deplasmanından 1 puan ile döndü. La Liga’nın son sırasında yer alan takımına karşı vasatı aşamadılar. Vedat Muriqi, takımına beraberliği getiren golü attı ama durum 0-0 iken bir de penaltı kaçırdı. La Liga’da oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Javier Aguirre’nin öğrencileri, bu hafta Sevilla’yı konuk edecek. Maç öncesinde Mallorca’da Jaume Costa’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Sevilla Galibiyet Peşinde

Sevilla, geçtiğimiz hafta yeni hocası Jorge Sampaoli yönetiminde çıktığı ilk resmi maçtan 1 puan ile ayrıldı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldılar. Geçtiğimiz hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’a konuk olan Sevilla, bu maçtan da 1-1’lik beraberlik ile ayrılmış oldu. La Liga’da geride kalan 8 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Sevilla, topladığı 6 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Sevilla’da Jesus Corna ve Karim Rekik’in sakatlıkları sürüyor.

Mallorca – Sevilla Maç Bilgileri

Mallorca – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Jaume Costa’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Sevilla’da Jesus Corna ve Karim Rekik’in sakatlıkları sürüyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Kike Salas, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, son 2 resmi maçında Athletic Bilbao ve Borussia Dortmund karşısında kaybetemdi. Jorge Sampaoli’nin göreve gelmesiyle çıkış yakalamalarını bekliyorum. La Liga’da düşme hattında yer alıyorlar ama buradan çıkacak güçteler. Mallorca’yı deplasmanda devirirler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.25

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, önemli bir 3 puan aldı. Gudelj’in fantastik golüyle Mallorca’yı 1-0 mağlup ettiler.