TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Fenerbahçe Maç Tahmini 24.12.2022

24 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye Süper Lig sahnesinde debi heyecanı bizleri bekliyor. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Trabzonspor sahasında Fenerbahçe‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi beIN SPORTS 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. Maçın hakemi Halil Umut Meler.

Bets10, Trabzonspor galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.58, Fenerbahçe galibiyetine ise 2.56 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.43, beraberliğe 3.01, konuk ekibe ise 2.19 oran veriyor.

Trabzonspor İç Sahada Namağlup

2022 Dünya Kupası dönüşünde sahalara Samsunspor karşısında geri dönen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme mücadelesinde 3-0’lık galibiyetle tur atlamayı başardı. Derbi öncesi güven tazeleyen Abdullah Avcı ve öğrencileri, rotasını Fenerbahçe maçına çevirdi. İlk 13 haftadan 6 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle 23 puan toplayan Trabzonspor, iç sahada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, deplasmanda ise Antalyaspor ve Adana Demirspor mağlubiyetleri aldı. Sezon başında en önemli gol silahı olarak kadrosuna Maxi Gomez’i katan Trabzonspor, Uruguaylı golcüden henüz istediği katkıyı alamadı. Gomez ligde 1 kez rakip fileleri havalandırabilirken, Anastasios Bakasetas ve Trezeguet ikilisi 4’er gol buldu. Zirveden 6 puan uzaklıkta yer alan Trabzonspor, rakip fileleri 19 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 16 gole engel olamadı. Bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinden 1’er puanla ayrılan Trabzonspor, kolay maç kaybetmeyen bir takım izlenimi verirken, galibiyet adına ise zorlanıyor. Fenerbahçe karşısında kazanarak, şampiyonluk yarışında ben de varım deme fırsatına sahip olan Bordo Mavililer, gözünü 3 puana çevirdi.

Fenerbahçe Zirveyi Bırakmadı

Türkiye Süper Ligi’nin lideri Fenerbahçe, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Trabzonspor deplasmanına konuk oluyor. Jorge Jesus önderliğinde ilk 13 haftada liderlik ipini göğüslemeyi başaran Sarı Lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’nde ise B Grubu’nu namağlup lider tamamladı. İki kulvarda birden harikalar yaratan Fenerbahçe, Süper Lig’de liderliğini korumak için Trabzonspor derbisinde 3 puanı hedefliyor. 2022 Dünya Kupası devam ederken, 4 hazırlı maçından 4 galibiyet çıkarmayı başaran Jorge Jesus’un öğrencileri, arayı iyi değerlendirdi. Sahalara Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Eleme maçıyla dönen Fenerbahçe, İstanbulspor’a karşı iç sahada 3-1’lik üstünlük kurmayı başardı. Sarı Lacivertliler toplamda 36 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Süper Lig’de en çok gol atan takım oldu. Enner Valencia maç başına 1 gol ortalamasıyla oynarken, tecrübeli isim 2022 Dünya Kupası performansıyla dikkat çekti ve 3 maçta 3 gol bularak, Ekvador milli takımının en iyi performansını sergiledi. Sadece 10 kişi kaldığı Konyaspor ve Giresunspor karşısında mağlup olan Sarı Lacivertliler, Jorge Jesus yönetiminde kolay kolay maç kaybetmiyor.

Trabzonspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 19:00.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Bruno Peres, Serkan Asan ve Djaniny’nin sakatlıkları devam ediyor. Fenerbahçe’de derbi öncesi Arda Güler ve Joao Pedro, sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Yusuf Erdoğan, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Enner Valencia, Michy Batshuayi.

İddaa Tahmini

Türkiye Süper Lig sahnesinde son şampiyon Trabzonspor ile 13 haftadan lider çıkmayı başaran Fenerbahçe, derbi mücadelesinde kozlarını paylaşacak. İki takımda zirve iddiasını korumak için, Dünya Kupası dönüşünde sahaya galibiyet hedefiyle çıkacak. İç sahada maç kaybetmeyen Bordo Mavililer ve ligin en golcü takımı Fenerbahçe’nin mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor evinde Maxi Gomez ve Trezeguet’in golleriyle derbiyi kazandı. Bordo Mavililer haftaya lider giren Fenerbahçe karşısında net bir futbol sergiledi. Abdullah Avcı ve öğrencileri, Fenerbahçe galibiyetiyle yeniden zirve yarışına dahil oldu.