Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Lazio İddaa Tahmini 15.01.2023

15 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Sassuolo ile Lazio karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

intobet, Sassuolo galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.55, Lazio galibiyetine ise 2.22 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.79, beraberliğe 3.09, konuk ekibe ise 1.91 oran veriyor.

Sassuolo’da Puan Kayıpları Devam Ediyor

Sassuolo’da son 6 hafta puan kayıplarıyla geçti. Alessio Dionisi ve öğrencileri, son 6 haftadan sadece 1 puan çıkarmayı başarırken, geri kalan 5 maçta mağlup olmaktan kurtulamadı. Üst üste puan kayıplarının ardından ev sahibinde tehlike çanlar çalmaya başladı. Düşme hattıyla arasında sadece 7 puan fark bulunan ev sahibi, Spezia’nın ardından düşme hattının en yakın rakibi. 17 hafta sonunda 4 kez sahadan galip ayrılmayı başaran Sassuolo, deplasmandan 1 galibiyet çıkarabilirken, iç sahada ise 8 haftanın 3’ünü galip tamamladı. İç saha etkisiyle düşme hattından uzak kalan ev sahibi, Lazio karşısında iç saha etkisini sürdürmek ve düşme hattından uzak kalmak istiyor.

Lazio Son Haftalarda Etkisiz

İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak olan Lazio, 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste puan kayıpları yaşadı ve zirve yarışından uzak kaldı. Milli ara Sarri ve öğrencilerine yaramazken, maç ritmini kaybeden konuk ekip, son 3 haftada 8 puan kaybetti. İlk 14 haftadan sadece 2 mağlubiyet alan Lazio, ara dönüşü son3 haftada 2 kez mağlup oldu. Juventus ve Lecce deplasmanlarında alınan mağlubiyetlerin ardından, iç sahada Empoli’yi konuk eden ekip, 2-0 öne geçtiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Son 7 dakikaya kadar 2-0 önde girmeyi başaran Lazio, Serie A Ligi sahnesinde bir büyük hataya daha imza attı. 31 puanla 5. sıraya kadar gerileyen Lazio, zirvenin 13 puan gerisinde yer alıyor. Konuk ekip galibiyetlerine geri dönmek ve üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Sassuolo – Lazio Maç Bilgileri

Sassuolo – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Maxime Lopez, Pinamonti ve Andrea Consigli’nin sakatlıkları devam ediyor. Lazio takımında ise Manuel Lazzari kart cezalısı. Maro Gila’nın ise sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Domenico Berardi.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Ciro Immobile, Pedro.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır puan kayıpları yaşamasına rağmen üst sıralardaki iddiasını sürdüren Lazio, bu hafta Sassuolo deplasmanında galibiyete uzanacak ve tekrar eski günlerine geri dönecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmanda zorlanmadan kazandı. Konuk ekip Sassuolo engelini deplasmanda 3 puanla geçmeyi başardı ve bizleri yanıltmadı. Lazio cephesinde galibiyeti getiren goller Felipe Anderson ve Mattia Zaccagni’den geldi.