Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Arsenal İddaa Tahmini 18.02.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü tam 8 maç var. Günün ilk maçında Aston Villa evinde, Arsenal’ı konuk edecek. Saat 15.30’da başlayacak mücadele Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Aston Villa ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Aston Villa galibiyetinin 4.60, beraberlik tercihinin 3.80, Arsenal galibiyetinin ise 1.82 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Aston Villa’nın İşi Zor

Aston Villa, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Etihad’da Manchester City’e konuk olan Unai Emery’nin öğrencileri, rakibine 3-1 mağlup oldu. Aston Villa’nın tek golü ise Ollie Watkins’den geldi. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçı da kaybeden Aston Villa, bu hafta Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Aston Villa’da savunmadan Diego Carlos’un sakatlığı devam ediyor.

Arsenal Liderliği Kaptırdı

Arsenal, Premier Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta içi Emirates’de konuk ettikleri Manchester City’e 3-1 kaybettiler. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Londra ekibi, Premier Lig’de liderliği de Manchester City’e kaptırdı ama Arsenal’ın rakibine nazaran 1 maçı eksik. Bu hafta ise Aston Villa ile karşı karşıya gelecekler. Arsenal’ın silkelenip kendine gelmesi ve kazanması şart. Maç öncesinde Arsenal’da Emile Smith Rowe, Mohamed Elneny ve Gabriel Jesus sakat olan isimler.

Aston Villa – Arsenal Maç Bilgileri

Aston Villa – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da savunmadan Diego Carlos’un sakatlığı devam ediyor. Arsenal’da Emile Smith Rowe, Mohamed Elneny ve Gabriel Jesus sakat olan isimler.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Hafta içi Etihad’da konuk ettikleri Manchester City’e 3-1 mağlup oldular ve liderliği kaybettiler. Son 3 maçta da puan kayıplarını sürdüren Arsenal’ın şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Aston Villa’da son 2 maçtan puan çıkartamadı. Villa Park’da Arsenal kazanır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldı. Aston Villa’yı 4-2 mağlup eden Arsenal, Premier Lig’de tekrar liderliğe yükseldi.