LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Athletic Bilbao İddaa Tahmini 19.02.2023

İspanya La Liga’da ilk 4 umutlarını sürdüren Atletico Madrid iç sahada, Athletic Bilbao karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Atletico Madrid ile Athletic Bilbao zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Atletico Madrid galibiyetinin 2.08, beraberlik tercihinin 3.30, Athletic Bilbao galibiyetinin ise 3.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Atletico Madrid Tek Golle Kazandı

Atletico Madrid, La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Diego Simeone’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da konuk olduğu Celta Vigo’yu tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Memphis Depay’ın 89. dakikada attığı golle 3 puanı alan Atletico Madrid, son 4 haftada 10 puan topladı. Bu hafta sonu ise Wanda Metropolitano’da Athletic Bilbao’yu konuk edecekler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de savunmadan Stefan Savic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Athletic Bilbao 2 Maçtır Kazanıyor

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Mestalla’da konuk oldukları Valencia deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. Bir önceki hafta ise San Mames Barria’da Cadiz’i 4 golle geçtiklerini belirtelim. Son 2 maçından 6 puan çıkartan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, Avrupa umutlarını da devam ettirdi. Bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’in konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı San Mames Barria’da 1-0 kaybetmişlerdi. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Ander Herrera ve Inigo Martinez’in sakatlıkları bulunuyor.

Atletico Madrid – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de savunmadan Stefan Savic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Athletic Bilbao’da Ander Herrera ve Inigo Martinez’in sakatlıkları bulunuyor.

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Valencia deplasmanında 2-1 kazanmayı başardılar. Atletico Madrid ise geçen hafta Balaidos’da Celta Vigo’yu tek golle geçti. Son 4 maçta 10 puan toplayan Atletico Madrid, çıkışını devam ettiriyor. Wanda Metropolitano’da konuk edecekleri Athletic Bilbao karşısında da maçın favorisiler. Atletico Madrid’den 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.80

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, tek golle 3 puanı kaptı. Real Sociedad’ın puan kaybettiği haftada Athletic Bilbao’yu 1-0 ile geçtiler.