Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Nice İddaa Tahmini 26.02.2023

Fransa Ligue 1‘de tam 9 haftadır bileği bükülmeyen Monaco ile son 7 hafta namağlup bir performans sergileyen Nice, 26 Şubat Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Monaco galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.60, Nice galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.80, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 3.07 oran veriyor.

Monaco Gözünü Zirveye Dikti

Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Brest’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran Monaco, UEFA Avrupa Ligi hayallerine hafta içi fikstüründe veda etti. Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Bayer Leverkusen’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran Clement’in öğrencileri, rövanşı iç sahada 3-2 kaybederken, tur hayallerine seri penaltılar sonucunda veda etti. Rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren Monaco, ligde 9 haftadır maç kaybetmiyor. 7 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Monaco, lider ile puan farkını 7’ye kadar indirdi. 4’te 4 yapmayı başaran ev sahibi, 3. sırada kendisine yer buldu. Sezonun ilk yarısında Nice engelini deplasmanda 1-0’lık galibiyetle geçen Monaco, iç sahada da galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Nice 7 Haftadır Kaybetmiyor

Nice cephesinde Didier Digard etkisi devam ediyor. 7 hafta önce kötü gidişata çare olarak teknik adam değişikliğine giden Nice, göreve Digard’ın gelişiyle birlikte ligde namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan konuk ekip, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. 38 puanla kendisine 8. sırada yer bulan Nice, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada 15 maçtır mağlup olmayan Reims ile golsüz berabere kaldılar. Etkisini tam gaz sürdürmeyi başaran Nice, bu hafta ise zirvenin en yakın takipçilerinden Monaco’ya deplasmanda konuk olacak. İç sahada rakibine diş geçiremeyen konuk ekip, bu kez Monaco karşısında kazanmak istiyor.

Monaco – Nice Maç Bilgileri

Monaco – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 19.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Guillermo Maripan ve Vanderson Campos’un sakatlıkları devam ediyor. Nice cephesinde Youcef Atal, Bard, Viti, Bryan ve Pepe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jordan Lotomba, Flavius Daniliuc, Dante, Aaron Ramsey, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve yarışın günden güne kızışırken, Monaco ve Nice son haftalarda form yakaladı. Monaco 9, Nice ise 7 haftadır mağlubiyete yer vermiyor. Dev maçta iki takımında skor üretmekte zorlanmayacağını ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Betroad Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice deplasmanda 3 golle kazandı. Konuk ekip tek başına 2.5 gol barajını aşmayı başarırken, Monaco’ya gol şansı tanımadı. Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde 9 hafta sonra mağlubiyet yaşadı.