UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Benfica Club Brugge İddaa Tahmini 07.03.2023

EXXEN platformundan 7 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Benfica ile Club Brugge karşı karşıya gelecek.

Bets10, Benfica galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.60, Club Brugge galibiyetine ise 6.78 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.93, KGYOK 1.88 oran kazandırıyor.

Benfica Engel Tanımıyor

Benfica cephesinde harika performans grafiği, iki kulvarda birden devam ediyor. Portekiz Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aldığı galibiyetlerle adından söz ettirmeyi başaran ev sahibi, Portekiz Premier Lig liderliğini sürdürürken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını araladı. H Grubu’nun namağlup lideri, Son 16 eşleşmesinin ilk maçında Club Brugge engelini zorlanmadan geçti. Belçika deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Roger Schmidt’in öğrencileri, tur kapısını ardına kadar araladı. Portekiz Premier Lig’de ise 9 haftadır maç kaybetmeyen ev sahibi, son 7 maçından galip ayrıldı. En yakın rakibiyle puan farkını 8’e kadar çıkarmayı başaran Benfica, bu sezon 3 kulvarda birden sadece Braga mağlubiyeti aldı. Benfica rüya gibi bir sezon geçirirken, galibiyetlerine Club Brugge’e karşı iç sahada devam etmek istiyor.

Club Brugge Sürpriz Peşinde

Club Brugge iki kulvarda birden zor günler geçiriyor. Konuk ekip göreve Scott Parker’ın gelmesinin ardından, Belçika Jüpiler Ligi’nde son 10 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabildi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Benfica’ya karşı iç sahada alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, Son 16 şansını zora soktular. Teknik adam değişikliği ligdeki kötü gidişata çare olmazken, devler sahnesinde büyük bir sürprize ima atarak, B Grubu’ndan çıkmayı başaran konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de etkisi kaybetti. Deplasmandan en az 2 farkla galip çıkmak zorunda olan Club Brugge, ilk maçta performansının ardından, Benfica deplasmanında güven vermiyor.

Benfica – Club Brugge Maç Bilgileri

Benfica – Club Brugge Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 23.00’de EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Da Luz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica’da Julian Draxler, Mihailo Ristic’in sakatlıkları devam ediyor. Club Brugge cephesinde ise Andreas Skov Olsen ve Jack Hendry’nin sakatlıkları bulunuyor.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odysseas Vlachodimos, Alejandro Grimaldo, Felipe Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto, Fredrik Aursnes, Florentino Luis, Joao Mario, Rafa Silva, Diogo Goncalves, Gonçalo Ramos.

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Tajon Buchanan.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup performans grafiğine devam eden Benfica, ilk maçtan aldığı 2-0’lık deplasman galibiyetiyle birlikte, tur kapısını araladı. Club Brugge ise iç saha mağlubiyetinin ardından tur şansını zora soktu ve deplasmanda kazanmak zorunda kaldı. Mücadelede karşılıklı gollerle, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.86

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica harika bir galibiyete imza attı. Ev sahibi Club Brugge karşısında 2 maçı da kazanarak, tur atladı. Mücadelede 6 gol atılırken, iki takımda skor üretmeyi başardı.