Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Alanyaspor Bahis Tahmini 12.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Ankaragücü evinde, Alanyaspor’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Ankaragücü ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ankaragücü galibiyetinin 2.42, beraberlik tercihinin 3.73, Alanyaspor galibiyetinin ise 2.96 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ankaragücü 3 Maçtır Kaybediyor 

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’da Beşiktaş’ın konuğu olan Ankaragücü, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Ali Sowe’un golünden sonra akabinde geriye düştüler ama maçın son anına kadar oyunun içinde olan bir Ankaragücü vardı. Sedat Ağçay yönetiminde ilk maçından puansız ayrılan Ankara ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 3 maçı da kaybetti. Düşme hattına kadar gerileyen Ankaragücü bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Nihad Muhajic kart cezalısı.

Alanyaspor 3 Puanı Kaptı 

Alanyaspor, yeni hocası Ersun Yanal yönetiminde çıktığı ilk maçından 3 puan ile ayrılmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i tek golle 1-0 mağlup etmeyi başaran Alanyaspor’da moraller yerinde. 4 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Akdeniz ekibi, Başakşehir galibiyeti ile birlikte puanını 28’e yükseltti. Ersun Yanal’ın öğrencileri bu hafta ise Ankaragücü deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Alanyaspor’da Leroy Fer’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Ankaragücü – Alanyaspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Nihad Muhajic kart cezalısı. Alanyaspor’da Leroy Fer’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

İddaa Tahmini

Alanyapsor, geçen hafta önemli bir 3 puan aldı. Yeni hocası Ersun Yanal yönetiminde çıktıkları ilk maçta Başakşehir’i tek golle geçtiler. Ankaragücü ise Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçen hafta Beşiktaş’a konuk olan Ankaragücü, rakibine 2-1 kaybetti. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçı da kaybettiler. Alanyaspor maçın favorisi ama Ankaragücü’nden reaksiyon bekliyorum. İç sahadaki kötü gidişatı sona erdirmek istyiyorlar. Hem Ankaragücü hem de Başakşehir skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü önemli bir galibiyet aldı. Alanyaspor’u iç sahada 2-0 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.