UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan İnter İddaa Tahmini 10.05.2023

Milan evinde İnter‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final eşleşmesi Milano derbisine sahne olurken, dev maç 10 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor. Mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Milan galibiyetine 3.11, beraberliğe 3.25, İnter galibiyetine ise 2.49 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.62, beraberliğe 2.78, konuk ekibe ise 2.17 oran veriyor. Bets10 özel oran fırsatlarında, dev maçın Karşılıklı Gol Var seçeneği için 10.00 oran veriyor.

Milan Çok Formda

İtalya Serie A Ligi’nde tam 11 yıl sonra şampiyonluk yaşayan Milan, Şampiyonlar Ligi biletini harika değerlendirirken, İstanbul finaline adım adım ilerliyor. Devler sahnesinde yarı final biletini cebine koymayı başaran Stefano Pioli’nin öğrencileri, İnter eşleşmesinden zaferle çıkmak istiyor. İtalya Serie  A Ligi’nde Napoli’nin şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Milan, Milano derbisinde galibiyet arayacak. Ezeli rakibi İnter’e son 2 maçta diş geçiremeyen ve mağlup olan ev sahibi, sezonun ilk yarısında ise İnter’i iç sahada 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde 7 maçtır mağlup olmayan, devler sahnesinde ise 6 maçtır kaybetmeyen Milan’da, sezonun sonuna doğru gelinirken, moraller yerinde. Real Madrid’in ardından Şampiyonlar Ligi tarihinin en fazla şampiyonluğu bulunan 2. takım Milan. Büyük bir tecrübeye sahip olan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı son 6 maçta 11 gol atmayı başarırken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Tottenham ve Napoli eşleşmelerinde harika bir savunma performansı sergilediklerini belirtelim.

İnter’de Moraller Yüksek

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğa veda eden ve rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren bir diğer takım ise İnter oldu. İki takımda Napoli’ye yetişemezken, İnter rakibi Milan’dan 2 puan daha fazla topladı. Son 4 haftaya girilirken, konuk ekip 4 maçtır ligde kazanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 10 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Gruplarda lider Bayern Münih’in gerisinde kalan İnter, Barcelona ve Viktoria Plzen’i geçmeyi başardı. Son 16 ve Çeyrek Final eşleşmelerinde ise Portekiz temsilcileri Benfica ve Porto karşısına çıkan konuk ekip, rakiplerine karşı 1’er maçta üstünlük kurarken, 1’er maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Bu eşleşmelerde mağlubiyete yer vermeyen İnter, özellikle son haftalardaki yükselişiyle, Milano derbisine moralli çıkacak. İstanbul finali için Milan karşısında galibiyet arayacak olan konuk ekip, son 2 derbi maçından galip çıktı.

Milan – İnter Maç Bilgileri

Milan – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığı devam ediyor. İnter takımında Milan Skriniar ve Robin Gosens’in sakatlıkları bulunuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final için karşı karşıya gelecek olan Milan ve İnter, Milano derbisinin ilk maçını kazanarak, tur kapısını aralamak istiyor. Taraf bahsinin güç odluğu zorlu eşleşme, iki takım içinde tur biletinden fazlasını ifade ediyor. İlk maçtan avantajlı çıkmak isteyen Milan ve İnter’in, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter fişi erken çekti. Konuk ekip ilk 11 dakikada rakibine 2-0’lık üstünlüğü kurarken, geri kalan dakikalardan gol sesi çıkmadı. Henrikh Mkhitaryan ve Edin Dzeko’nun golleri konuk ekibe galibiyeti getirdi.