Athletic Bilbao Mallorca İddaa Tahmini 11.09.2021

İspanya La Liga’da ilk 3 haftada mağlubiyet yaşamayan iki takım karşılaşacak. Mallorca deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak ve karşılaşma saat 22.00’de start alacak.

Athletic Bilbao ile Mallorca takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Athletic Bilbao galibiyetine 1.82, beraberlik tercihine 3.60, Mallorca galibiyetine ise 4.80 verildiğini görüyoruz.

Athletic Bilbao İyi Başladı

Athletic Bilbao, bu sezon La Liga’da ilk galibiyetini almayı başardı. Milli maç arasından önceki hafta Balaidos’ta Celta Vigo’ya konuk olan Bask ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Athletic Bilbao’ya galibiyeti getiren gol, Inaki Williams’tan geldi. La Liga’da ilk 3 haftada 5 puan toplayan Marcelino’nun öğrencileri, sezona iyi bir giriş yaptı diyebiliriz. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Mallorca karşısında da maçın favorisiler.

Mallorca Dikkat Çekiyor

Mallorca, sezonun dikkat çeken takımlarından biri. La Liga’ya bu sezon yeni yükseldiler ama ilk 3 maçta 7 puan toplayarak, sezona iyi bir giriş yaptıklarını belirtelim. La Liga’nın ilk haftasında Real Betis ile 1-1 berabere kalan Mallorca, 2. Hafta Alaves’i deplasmanda 1-0 ile geçti. Milli maç arasından önceki hafta ise Espanyol’u Dani Rodriguez’in tek golüyle 1-0 mağlup ettiler. İlk 3 maçta 7 puan toplayan Luis Garcia’nın ekibi, bu 3 karşılaşmada ise sadece 1 gol yedi.

Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche’nin sakatlığı bulunuyor. Barcelona’da Ansu Fati, Ousmane Dembele ve Serigo Agüero’nun sakatlıkları bulunuyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

İddaa Tahmini

İki takımında bu sezon La Liga’ya oynadığı tüm maçlarda 3 gol çıkmadı. Özellikle Mallorca, savunma anlayışını ön planda tutuyor. Athletic Bilbao’da hücum anlamında çok üretken değil. 3 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, 2. yarıda açıldı. Mallorca’yı 2-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.