Beşiktaş Borussia Dortmund İddaa Tahmini 15.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş evinde, Borussia Dortmund’u konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Beşiktaş ile Borussia Dortmund takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Beşiktaş galibiyetine 5.50, beraberlik tercihine 4.50, Borussia Dortmund galibiyetine ise 1.62 verildiğini görüyoruz. 

Beşiktaş Sürpriz Peşinde

Beşiktaş, Süper Lig’te yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Pakrk’ta Yeni Malatyaspor’u konuk eden Beşiktaş, rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. Yeni transfer Batshuayi’nin 2 gol attığı maçta 3-0 kazanan Sergen Yalçın’ın ekibi, puanını 10’a yükseltti ve liderliğe oturdu. Şampiyonlar Ligi’nde ise Borussia Dortmund, Ajax ve Sporting CP ile aynı grupta yer alacak olan Beşiktaş, grubun ilk maçında Borussia Dortmund’u ağırlayacak. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Güven Yalçın ve Ajdin Hasic’in kadroda yer almadığını belirtelim.

Borussia Dortmund Favori Taraf

Borussia Dortmund, Bundesliga’da bu sezon 9 puan topladı. Oynadıkları 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Marco Rose’un öğrencileri, geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanında 4-3 kazanmayı başardı. Skor anlamında üretken olan Borussia Dortmund, ilk 4 maçta 9 puan topladı ve 3. Sırada kendine yer buldu. Şampiyonlar Ligi’nde C Grubunda yer alacak olan Borussia Dortmund, grubun ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşacak. Sporting CP, Beşiktaş ve Ajax ile aynı grupta yer alan Marco Rose’un ekibi, grubun favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Borussia Dortmund’ta Mateu Morey ve Dan Axel Zagadou’nun sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Salih Uçan kart cezalısı. Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Vida, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Pjanic, Nkoudou, Kenan Karaman, Batshuayi

Borussia Dortmund'un İlk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Akanji, Passlack, Schulz, Dahoud, Belligham, Witsel, Reus, Reyna, Hazard, Haaland

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund, çok etkili bir hücum hattına sahip. Haaland gibi bir faktörleri de var. Beşiktaş deplasmanında kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, sürpriz yapamadı. Vodafone Park’ta konuk ettikleri Borussia Dortmund’a 2-1 kaybettiler.