Sporting CP Ajax İddaa Tahmini 15.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Sporting CP evinde, Ajax’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN kanalından canlı yayınlanacak.

Sporting CP ile Ajax takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Sporting CP galibiyetine 3.00, beraberlik tercihine 3.60, Ajax galibiyetine ise 2.40 verildiğini görüyoruz.

Sporting CP 3 Puan Peşinde

Geçtiğimiz sezonu Portekiz Liga NOS’ta şampiyon olarak tamamlayan Sporting CP, yeni sezonda da henüz mağlubiyet yaşamadı. Lig’te ilk 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Ruben Amorim’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu Porto ile 1-1 berabere kaldı. Bir önceki hafta ise Famalicao deplasmanında 1-1 berabere kalan Sporting CP, bu hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Şampiyonlar Ligi’nde C Grubunda yer alacak olan Sporting CP, grupta Beşiktaş, Borussia Dortmund ve Ajax ile karşı karşıya gelecek. Grubun ilk maçında Ajax’ı konuk edecek Sporting CP’de Sebastian Coates kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Ajax Zirve Takibinde

Ajax, geçtiğimiz sezonu Hollanda Eredivisie’de şampiyon olarak tamamladı. Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılan Ajax, grupta Beşiktaş, Sporting CP ve Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Hollanda Eredivisie’de ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Ajax, 10 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu PEC Zwolle deplasmanına konuk olan Ajax, rakibini 2-0 ile geçmişti. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Sporting CP deplasmanına konuk olacak Ajax’ta Andre Onana’nın uzun süreli sakatlığı devam ediyor. Mohammed Kudus ise sakat.

Maç Bilgileri

Sporting CP – Ajax Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jose Alvalade Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sporting CP’de Sebastian Coates kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Ajax’ta Andre Onana’nın uzun süreli sakatlığı devam ediyor. Mohammed Kudus ise sakat.

Sporting CP'nin ilk 11’i Belli mi?

Sporting CP’nin muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Luis Neto, Sebastian Coates, Zou Feddal, Joa Palhinha, Pedro Porro, Pedro Goncalves, Daniel Bragança, Paulinho, Nuno Mendes, Nuno Santos

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Stekelenburg, Edson Alvarez, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico, Jurrien Maduro, Schuurs, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, David Neres, Sebastien Haller

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımında henüz mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Sezona iyi başlangıç yapan iki takımın maçında, karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Ajax, gol olup yağdı. Haller önderliğinde, Sporting CP’yi 5-1 mağlup ederek dikkat çektiler.