TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Göztepe İddaa Tahmini 23.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda toparlanma sinyalleri veren Beşiktaş bu hafta evinde, Göztepe’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş ve Göztepe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.65, beraberlik 4.30, Göztepe kazanır ise 5.45 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Derbiden Puanla Döndü 

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sonu derbide Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Kadıköy’de 2 kez geriye düşen Siyah Beyazlılar, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Sergen Yalçın’ın görevden ayrılışının ardıdndan oynadıkları 2 maçta 4 puan topladılar. Devre arasına kadar takımın başında Önder Karaveli görev yapacak. Bu hafta ise Vodofona Park’ta Göztepe’yi konuk edecek olan Beşiktaş’ta Kevin Nkoudou, Mert Günok ve Necip Uysal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Göztepe Düşme Hattında 

Göztepe’de kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Göztepe, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 2 karşılaşmadan da puan çıkartamayan Nestor El Maestro’nun ekibi, düşme hattında yer almaya devam ediyor. Geride kalan 17 karşılaşmada sadece 3 galibiyet alabilen Göztepe, topladığı 14 puan ile 18. sırada. Ligin son sırasında bulunan Kasımpaşa’nın sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta Beşiktaş’a konuk olacak Göztepe’de Lourency kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Kevin Nkoudou, Mert Günok ve Necip Uysal’ın sakatlıkları devam ediyor. Göztepe’de ise Lourency kart cezalısı.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Mitcy Batshuayi

Göztepe'nin İlk 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu:  İrfan Can Eğribayat , Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, David Tijanic, Adis Jahovic

İddaa Tahmini

Beşiktaş, son 3 maçta 5 puan topladı. Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanından puan ile döndüler. Vodafone Park’ta ise son maçta Kayserispor’u mağlup ettiler. Formsuz Göztepe karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, Vodafone Park’ta 3 puanı kaptı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmada Göztepe’yi 2-1 mağlup ettiler ve çıkışını devam ettirdiler.