TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Yeni Malatyaspor Kayserispor Bahis Tahmini 23.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Düşme hattında yer alan Yeni Malatyaspor evinde, Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Yeni Malatyaspor ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Yeni Malatyaspor kazanır 2.40, beraberlik 3.50, Kayserispor kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Yeni Malatyaspor Galibiyet Arıyor 

Yeni Malatyaspor, son haftalarda çok etkisiz. Geçtiğimiz hafta sonu Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Marius Sumudica’nın öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Alanyaspor’a 6-2 kaybetmişlerdi. Süper Lig’de oynadığı son 7 karşılaşmada sadece 2 beraberlik alabilen Yeni Malatyaspor, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada Kayserispor’u konuk eecekler. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kayserispor 3 Puan Peşinde

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabilen Hikmet Karaman’ın öğrencileri, geride kalan 17 karşılaşmada 5 galibiyet aldı ve 20 puan ile 15. sırada yer alıyor. Düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor’un 3 puan. üzerindeler. Bu hafta Yeni Malatyaspor’a konuk olacak Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlıklı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in kart cezalısı. Kayserispor’da ise Bernard Mensah’ın sakatlıklı devam ediyor.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Oussama Haddai, Didier Ndong, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Benjamin Tetteh Adem Büyük

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silviu Lung, Onur Bulut, Majid Hosseini, Uğur Demirok, Lionel Carole, İbrahim Akdağ, Oliver Kemen, Miguel Cardoso, Emrah Başsan , Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 7 maçtır kazanamıyor. Çok formsuzlar ve ligin küme düşme adaylarından biriler. Kayserispor, daha derli toplu bir takım. Yeni Malatyaspor deplasmanından puan çıkartırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.39

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, 2-0 geriye düştü ama pes etmedi. Yeni Malatyaspor deplasmanında 2. yarıda buldukları gollerle 1 puan almayı başardılar.