İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.03.2022

25 Mart Cuma günü 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Brezilya – Şili: H1, 1.94 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda heyecan 25 Mart Cuma günü devam ederken, lider Brezilya sahasında Şili’yi konuk edecek. Zorlu mücadele saat 02:30’da başlarken, Nesine.com sitesinden yayınlanacak. Sambacılar, 2022 Dünya Kupası’na gitmeyi tam 7 hafta önce garanti altına alırken, liderlikten vazgeçmedi. Grubun namağlup lideri olarak yoluna devam eden Tite’nin öğrencileri, 15 maçtan 12 galibiyet, 3 beraberlikle 39 puan toplamayı başardı. 2022 Dünya Kupası’nı garantilemesinin ardından son 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlikle etkisini sürdüren Brezilya, bu hafta Şili’yi iç sahada mağlup etmesi halinde, grupta liderliği garantileyecek. İç sahada çıktığı 7 grup maçından 7 galibiyet çıkarmayı başaran Sambacılar, sadece aldığı galibiyetlerle değil, attığı 32 gol ve 15 maçta yediği 5 golle elemelere damga vurdu. Doludizgin yoluna devam eden lider, Şili karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Şili’nin deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda ilk 16 haftayı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, bitime 2 hafta 4. sıradan 3 puan uzaklıkta yer alırken, 5. sıradan ise 2 puan uzaklıkta. Konuk ekibin bu hafta olası bir mağlubiyette 2022 Dünya Kupası umutları sona erebilir. Lider karşısına kazanmak zorunda çıkacak olan Şili, ilk 4 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilmiş ve ardından çareyi teknik adam değişikliğinde arayarak, göreve Martin Lasarte’yi getirmişti. Yeni hocasıyla 14 maçtan 4 galibiyet çıkaran Şili, hoca değişikliğiyle etkisini arttırsa da, Brezilya deplasmanında güven vermedi. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’na namağlup performansıyla damga vuran Brezilya, liderlik koltuğunu garantileme şansına sahip olduğu Şili karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Paraguay – Ekvador: MS 2, 2.12 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda bitime 2 hafta kala, Paraguay ile Ekvador karşı karşıya gelecek. 25 Mart Cuma saat 02:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi Nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Paraguay, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Gurubu’nda tam 7 maçtır galibiyete hasret kalırken, Dünya Kupası hayallerine veda etti. 4 hafta önce gruptan çıkmak için göreve Guillermo Schelotto’yu getiren Paraguay, yeni hocasıyla 4 maçta skor dahi üretemezken, 4 maçtan alına n1 puanla birlikte, umutlar sona erdi. Tüm çabalarına rağmen son haftaların en zayıf halkalarından biri olmaktan kurtulamayan Paraguay, son 2 hafta gruptan çıkma umutları devam eden Ekvador ve Peru ile karşılaşacak. Bu hafta ev sahibi, ilk maçta 2-0 kaybettiği Ekvador karşısına çıkacak. Ekvador, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, Paraguay deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde 2022 Dünya Kupası’na gitmeyi garantileyecek. Gustavo Alfaro önderliğinde 16 maçtan 7 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başaran konuk ekip, attığı 25 gole karşılık, kalesinde 15 gole engel olamadı. Son 5 maçından 3 beraberlik, 2 galibiyet alan Ekvador, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Paraguay ile deplasmanda karşılaşacak. Konuk ekibin bu haftaki rakibi son maç itibariyle grupta hedefsiz kaldı. 2022 Dünya Kupası’ndan sadece 3 puan uzaklıkta olan Ekvador, bir kez daha Paraguay karşısında kazanmak istiyor. 2022 Dünya Kupası’ndan sadece 3 puan uzaklıkta olan Ekvador, grupta hiçbir hedefi kalmayan Paraguay karşısında galip gelecek ve son haftaya 2022 Dünya Kupası’nı garantileyerek girecektir.

Uruguay – Peru: İY 0, 1.85 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 25 Mart Cuma günü Uruguay evinde Peru’yu konuk edecek. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda bitime 2 hafta kala sahne alacak mücadele, saat 02:30’da, Nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Uruguay’da Diego Alonso dönemi üst üste galibiyetlerle başladı. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda aldığı üst üste 4 mağlubiyetle birlikte, 2022 Dünya Kupası şansını zora sokan ev sahibi, kısa sürede yaptığı teknik adam hamlesiyle, umutlarını korudu. Yeni hocasıyla son 2 haftada Paraguay ve Venezuela’yı mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 4. sıradaki yerini korumayı başarırken, bu hafta kazanması halinde 2022 Dünya Kupası’nı garantileyecek. En yakın rakibi Peru ile karşılaşacak olan Uruguay, kaybetmesi halinde ise son maçta Şili karşısına kazanmak zorunda çıkabilir. Ev sahibi iç saha avantajını değerlendirerek, 2022 Dünya Kupası’nı garantilemek istiyor. Peru bu hafta 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda kader maçına çıkacak. 16 hafta sonunda 21 puanla Play Off hattında yer alan Ricardo Gareca’nın öğrencileri, en yakın rakibi Uruguay’ı mağlup etmesi halinde 4. sıraya yükselecek. Son maçta ise hedefsiz Paraguay ile karşılaşacak olan Peru, kazanarak 2022 Dünya Kupası kapısını aralamak istiyor. Son 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik performans grafiğiyle dikkat çeken konuk ekip, üst üste aldığı Bolivya, Venezuela ve Kolombiya galibiyetlerinin ardından, son maçta 3. sıradaki Ekvador ile 1-1 berabere kaldı. Peru son haftalarda en yakın rakiplerine geçit vermedi ve formda takımlardan birisi oldu. Bir tarafta kazanarak Dünya Kupası’nı garantilemek isteyen Uruguay, diğer tarafta ise en yakın rakibini mağlup ederek son haftaya avantajlı girmek isteyen Peru var. Dev maçın ilk yarısında iki takımında birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 7.60

Bets10 Bahis Oranı: 11.99