LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Levante İddaa Tahmini 12.05.2022

İspanya La Liga’da şampiyonluğunu garantileyen Real Madrid evinde, Levante’yi ağırlayacak. Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Real Madrid ve Levante arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.55, beraberlik 4.55, Levante kazanır ise 6.10 olarak açıklanmış.

Real Madrid Derbiyi Kaybetti

Real Madrid adına artık La Liga’da sezon bitti diyebiliriz. Bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu Madrid derbisinde Atletico Madrid’e 1-0 kaybetti. La Liga’da 5 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Şampiyonlar Ligi’nde ise finale kalan Real Madrid’in aklı, 28 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan Liverpool maçında diyebiliriz. Bu hafta Levante’yi konuk edecek olan Real Madrid’in rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Real Madrid’de Eden Hazard ve Dani Ceballos’un sakatlığı sürüyor.

Levante Evinde Kazandı

Levante, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’ı 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Alaves ve Mallorca’nın mağlubiyet yaşadığı haftada 3 puan alan Alessio’nun öğrencileri,  kümede kalma umutlarını sürdürdü. Bu hafta ise Santiago Bernabeu’da konuk olacakları Real Madrid deplasmanında puan arayacaklar. Maç öncesinde Levante’de Roberto Soldado, Jorge De Frutos ve Shkodran Mustafi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid – Levante Maç Bilgileri

Real Madrid – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 22.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Eden Hazard ve Dani Ceballos’un sakatlığı sürüyor. Levante’de Roberto Soldado, Jorge De Frutos ve Shkodran Mustafi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Cesemiro, David Alaba, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

Levante'nin ilk 11'i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Carlos Clerc, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Pepelu, Jorge De Frutos, Ruben Rochina, Enis Bardhi, Jose Luis Morales

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın net favorisi. İç sahada konuk edecekleri Levante’yi mağlup etmelerini bekliyorum. Levante, bu deplasmandan çıkamaz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, rahat bir galibiyet aldı. Levante’yi 6-0 ile geçtiler. Levante’nin kümede kalma umutları iyice azaldı.