TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Altay İddaa Tahmini 15.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de 37. hafta maçında, Trabzonspor ile Altay karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Trabzonspor ve Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Trabzonspor kazanır 1.36, beraberlik 5.50, Altay kazanır ise 9.50 olarak açıklanmış.  

Trabzonspor Kupadan Elendi

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hatayspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda şok bir mağlubiyet alan Trabzonspor, 1-0’ın rövanşında Kayserispor’a deplasmanda 4-2 kaybetti ve Türkiye Kupası’na veda etti. Süper Lig’de ise son 7 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Şampiyonluğunu garantileyen Trabzonspor, bu hafta Altay ile karşılaşacak. Mücadelenin İstanbul’da oynanancağını da belirtmekte fayda var. Maç öncesinde Trabzonspor’da Stefano Denswil ve Bruno Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Altay Küme Düştü

Altay’ın kümede kalma umutları geçtiğimiz hafta sona erdi. Cuma günü Gaziantep FK’nın 1 puan almasıyla beraber küme düşmeleri kesinleşti. Zaten iç sahada konuk ettikleri Giresunpspor karşısında da kazanamadılar. Süper Lig’de oynadığı son 7 karşılaşmada sadece Hatayspor deplasmanında kazanabilen Altay, önümüzdeki sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek. Sezonun ilk yarısında oynadıkları maçta Trabzonspor’a 2-1 kaybetmişlerdi. Bu hafta Altay’da Deniz Kadah’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Trabzonspor – Altay Maç Bilgileri

Trabzonspor – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maç öncesinde Trabzonspor’da Stefano Denswil ve Bruno Peres’in sakatlıkları devam ediyor. Deniz Kadah’ın ise sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Tymoteusz Puchacz, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Tolga Ünlü, Erick Björkander, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Zeki Yıldırım, Khaly Thiam, Thaciano, Martin Rodriguez, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Trabzonspor, bu karşılaşmayı İstanbul’da oynayacak. Trabzonspor taraftarlarının maça yoğun bir ilgisi olması bekleniyor. Altay’ın hedefi yok ve küme düşmeleri kesinleşti. Trabzonspor’dan bol gollü bir galibiyet bekliyorum. Karşılaşmada en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.37

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, zorlandı ama kazanmasını bildi. İstanbul’da konuk ettikleri Altay’ı 2-1 ile geçtiler.