İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.05.2022

28 Mayıs Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Mjallby – Kalmar: KGVAR, 1.84 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Mjallby’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü Norrporten Arena’da Sundsvall’a konuk olan Mjallby, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’dan son haftalarda düşüşe geçmeye başladılar diyebiliriz. Son 3 haftada Malmö, Varnamo ve Sundsvall maçlarından galibiyet çıkartamayan Christian Jardler’in ekibi, bu 3 maçlık süreçte 1 puan toplayabildi. Öte yandan Mjallby’nin bu sezon iç sahada etkili sonuçlar aldığını ve sezon başından beri oynadıkları 4 iç saha maçında da kaybetmediklerini belirtelim. Strandvallen’de oynadıkları 4 maçta 10 puan topladılar. Maç öncesinde Mjallby’de Ivan Kricak kart cezalısı. Kalmar, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Djurgarden karşısında 3 puan almayı başardı. Guldfageln Arena’da oyndadıkları maçta Djurgarden’ı 1-0 mağlup ettiler. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet alan Henrik Rydström’ün ekibi, bu hafta Mjallby deplasmanında da 3 puan arayacak. Geride kalan 9 haftada 5 galibiyet alan Kalmar, topladığı 15 puan ile 5. sırada yer alıyor. Bu hafta Mjallby’e konuk olacak Kalmar’da önemli bir eksik bulunmuyor. Mjallby, bu sezon iç sahada mağlubiyet yüzü görmedi. Kendi sahasında oynadıkları 4 maçta 10 puan topladılar. Kalmar ise zirve takibini sürdürüyor. Gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Hem Mjallby hem de Kalmar’dan gol beklentim var.

Göteborg – Sundsvall: MS 1, 1.31 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Göteborg’un galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Elfsborg deplasmanına konuk olan Göteborg, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da ilk 3 haftada 3 galibiyet alarak iyi bir başlangıç yapmışlardı ama son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşıyorlar. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 6 maçtan da galibiyet çıkartamadılar ve 11. sıraya kadar gerilediler. Bu hafta Sundsvall karşısında kazanarak moral bulmak isteyen Göteborg’da eksik bulunmadığını belirtelim. Sundsvall, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Mjallby karşısında 2-0 kazanarak moral buldular. İsveç Allsvenskan’da 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Tony Gustavsson’un ekibi, bu hafta Göteborg deplasmanına konuk olacak. Geride kalan 9 haftada 2 galibiyet alabilen Sundsvall, topladığı 6 puan ile play out hattında yer alıyor. Ligin dibinde bulunan Helsingborg’un sadece 1 puan üzerindeler. Maç öncesinde Sundsvall’da Daniel Stensson kart cezalısı. Göteborg, son haftalarda çok etkisiz. İsveç Allsvenskan’da tam 6 maçtır kazanamıyorlar. Bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Gamla Ullevi’de Sundsvall’ı mağlup ederler.

Hacken – IK Sirius: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; Hacken, bu sezon İsveç Allsvenskan’ın dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Geride kalan 9 haftada 20 puan toplayan Per Mathias Högmo’nun öğrencileri, lider Hammarby ile eşit puana sahip ve liderliği paylaşıyorlar. İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz hafta Malmö’ye konuk olan Hacken, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Üst üste 4 maçtır galibiyet almayı başaran Hacken, son 6 maçta ise tam 14 puan topladı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri IK Sirius karşısında da maçın net favorisiler. Maç öncesinde Hacken’da Benie Traore ve Lars Larsen’in sakatlıkları bulunuyor. IK Sirius, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu AIK Stockholm deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 öne geçmeyi başardılar ama skoru koruyamadılar. İsveç Allsvenskan’da son 3 maçtan 7 puan çıkartan Henrik Rydström’ün öğrencileri, yavaş yavaş alt sıralardan kurtulmaya başladı. Bu hafta konuk olacakları Hacken deplasmanında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde IK Sirius’da Filip Rogic’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Hacken, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Lider Hammarby ile eşit puana sahipş olduklarını da belirtelim. Bu hafta IK Srius karşısında da rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.03

Bets10 Bahis Oranı: 4.75