İtalya Arjantin İddaa Tahmini 01.06.2022

1 Haziran Çarşamba akşamı FIFA CONMEBOL/UEFA Finalissima Final mücadelesinde, EURO 2020 şampiyonu İtalya ile 2020 Copa America şampiyonu Arjantin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Wembley Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede İddaa, İtalya galibiyetine 2.57, beraberliğe 2.75, Arjantin galibiyetine ise 2.28 oran belirlemiş durumda. Rexbet ise mücadele için henüz oran belirlemedi.

İtalya Dünya Kupası’nda Yok

EURO 2020’nin namağlup şampiyonu İtalya’yı, 2022 Dünya Kupası’nda izleyemeyeceğiz. Roberto Mancini ve öğrencileri, EURO 2020 şampiyonluğunun ardından 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’na dönerken, son 2 maçta kaybedilen 4 puan, Mancini ve öğrencilerini liderlik koltuğundan etti. Grupta namağlup bir performans ortaya koysa da, 4 galibiyet, 4 beraberlik, liderlik için yeterli olmadı. Play Off mücadelesi vermek zorunda kalan İtalya, Kuzey Makedonya karşısında 1-0 mağlup olurken, üst üste 2. kez Dünya Kupası’na gidemedi.  2018 Dünya Kupası’na katılamayan ekip, 1958 yılından itibaren ilk kez bu başarısızlığı göstermiş ancak, Mancini önderliğinde EURO 2020’yi kazanarak, teselli bulmuştu. Bir kez daha ağır bir darbe alan ekip, Copa America’nın sahibi Arjantin ile FIFA CONMEBOL/UEFA Finalissima finalinde karşı karşıya gelecek. İtalya büyük başarısızlığın ardından, bir kez daha kupa zaferiyle teselli bulmak istiyor.

Arjantin Çok Formda

Copar America 2020’de Tangocuların rüzgarı esti. Arjantin Milli takımı ev sahipliği yaptığı turnuvayı namağlup bir performansla kazanırken, finalde Brezilya devini mağlup ederek, 1992 yılından sonra bir kez daha Copa America zaferine ulaştı. Teknik adam Lionel Scaloni, büyük başarının ardından takımını 2022 Dünya Kupası’na götürdü. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda 17 maçtan namağlup çıkmayı başaran Arjantin, 11 galibiyet, 6 beraberlikle 39 puan topladı ve 2. sırada yer alarak, 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başardı. Copa America serüveniyle başlayan yükselişini sürdürmek isteyen Tangocular, FIFA CONMEBOL finalinde EURO 2020 şampiyonu İtalya ile Wembley Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Büyük hasrete son veren ekip, İtalya karşısında kazanarak, müzesine bir kupa daha götürmek istiyor. Arjantin, Scaloni önderliğinde çok formda.

İtalya – Arjantin Maç Bilgileri

İtalya – Arjantin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Piero Maza. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Lorenzo İnsigne.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez.

İddaa Tahmini

Dev maçta iki takımda kupayı kazanmak istiyor. EURO 2020 şampiyonu İtalya ile Copa America 2020’nin şampiyonu Arjantin, dev maçın ilk yarısında hataya izin vermeyecek ve devre arasına skoru koruyarak girmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.77

Rexbet Oranı: İY 0, Oran ***

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Messi harika oynadı. Arjantin şampiyonluk kupasını kaldırdı. Tangocular zorlu İtalya engelini Lautaro Martinez, Di Maria ve Dybala’nın golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başarırken, Finalissima’da zafere ulaştı. İlk yarıdan fişi çeken ekip, 2 golle devre arasına üstün girerken, ikinci yarıda da etkisini sürdürdü.