İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.06.2022

1 Haziran Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 Milli mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İskoçya – Ukrayna: KGVAR, 1.89 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İskoçya ile Ukrayna, 1 Haziran Çarşamba akşamı 2022 Dünya Kupası için mücadele edecek. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play Off A Yolu Yarı Final mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İskoçya gözünü 2022 Dünya Kupası’na dikti. Ev sahibi 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’na iyi bir başlangıç yapamazken, ilk 4 maçtan sadece 1 galibiyet alan İskoçya, son 6 haftaya galibiyetleriyle damga vurdu. Son maçında lider Danimarka’yı iç sahada 4-0’lık harika bir skorla mağlup eden Steve Clarke’nin öğrencileri, 10 maç sonunda 24 puanla 2. sırada yer aldı. Liderin 4 puan gerisinde kalsa da, Play Off öncesinde harika seri İskoçya cephesinde moralleri yerine getirdi. Ukrayna maçının ertelenmesiyle birlikte, Play Off Yarı Final maçına Haziran ayında çıkacak olan ev sahibinde tüm gözler bu maça çevrildi. Son 6 maçının 5’inde kalesini gole kapatmayı başaran İskoçya, hem savunma hem de hücum hattıyla vites yükseltirken, Ukrayna karşısında favori taraf. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda, Ukrayna Milli takımını mağlup edebilen bir takım çıkmadı. Konuk ekip 8 maçlık periyottan, 2 galibiyet, 6 beraberlikle 12 puan toplamayı başarırken, lider Fransa’nın gerisinde, 2. sırada yer aldı. Finlandiya, Bosna Hersek ve Kazakistan’ı gerisinde bırakmayı başaran Ukrayna, son yıllarda eleme gruplarındaki başarısıyla dikkat çekiyor. EURO 2022 Eleme Grubu’nu da namağlup geçmeyi başaran ekip, gözünü 2022 Dünya Kupası’na dikerken, Rusya’nın işgaliyle birlikte Ülke olarak zor günler geçiren Ukrayna, İskoçya ile çıkacağı Yarı Final mücadelesinin Haziran ayına ertelenmesiyle birlikte dinlenme ve toparlanma şansı buldu. Zor günler Ukrayna cephesinde devam ederken, konuk ekip 2022 Dünya Kupası’na giderek, sportif bir başarıyla teselli bulmak istiyor. Namağlup olarak yoluna devam eden Oleksandr Petrakov ve öğrencileri, kolay lokma değil. 2022 Dünya Kupası’na gidecek son takımlar belli oluyor. Yarı Final maçında İskoçya ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. Uzun süredir namağlup performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran iki takımında, bu zorlu mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Polonya – Galler: MS 1, 1.61 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 1 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup mücadelesinde, Polonya ile Galler karşı karşıya gelecek. Polonya cephesinde yüzler gülüyor. Ev sahibi Czesław Michniewicz önderliğinde 2022 Dünya Kupası biletini cebine koyarken, son provasını UEFA Uluslar Ligi’nde yapacak. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda boy gösteren Polonya, 10 maçtan 2 galibiyet, 6 beraberlik 2 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başarmış ve lider İngiltere’nin gerisinde kalarak, Play Off şansı elde etmişti. Play Off Turu Yarı Final mücadelesinde, Rusya’nın turnuvadan men edilmesiyle birlikte doğrudan finalist olan ev sahibi, İsveç karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle, adını 2022 Dünya Kupası’na yazdırdı. EURO 2020’ye katılma başarısı gösterse de, gruplara galibiyetsiz veda eden ev sahibi, 2022 Dünya Kupası’nda gruptan çıkmak istiyor. Kendisi gibi 2022’de mücadele edecek olan Galler ile UEFA Uluslar Ligi sahnesinde mücadele edecek olan ekip, iyi bir provayla moral depolamak istiyor. EURO 2020’de Son 16 mücadelesi veren Galler, Robert Page önderliğinde 2022 Dünya Kupası’na gidiyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda, Belçika, Çekya, Estonya ve Belarus ile mücadele eden konuk ekip, 8 maçtan 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 15 puan toplarken, liderin 5 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı ve Play Off hakkı elde etti. Play Off Final mücadelesinde Avusturya ile karşı karşıya gelen Galler, Gareth Bale’in golleriyle 2022 Dünya Kupası biletini cebine koydu. Dev turnuvanın başlamasına kısa bir süre kala UEFA Uluslar Ligi’nde mücadele edecek olan Galler, 2022 Dünya Kupası2na gitmeyi başaran bir diğer takım Polonya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 1973 yılından itibaren çıktığı 6 maçta rakibini mağlup edemeyen Galler, bu maçta kazanarak bu kötü seriye son vermek istiyor. 2022 Dünya Kupası’ndaki muhtemel rakiplerinden Galler ile iç sahada karşılaşacak olan Polonya, rakibini mağlup ederek, dev turnuva öncesi güven tazeleyecektir.

İtalya – Arjantin: İY 0, 1.77 (iddaa) – *** (Bets10) ; 1 Haziran Çarşamba akşamı FIFA CONMEBOL/UEFA Finalissima Final mücadelesinde, EURO 2020 şampiyonu İtalya ile 2020 Copa America şampiyonu Arjantin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. EURO 2020’nin namağlup şampiyonu İtalya’yı, 2022 Dünya Kupası’nda izleyemeyeceğiz. Roberto Mancini ve öğrencileri, EURO 2020 şampiyonluğunun ardından 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’na dönerken, son 2 maçta kaybedilen 4 puan, Mancini ve öğrencilerini liderlik koltuğundan etti. Grupta namağlup bir performans ortaya koysa da, 4 galibiyet, 4 beraberlik, liderlik için yeterli olmadı. Play Off mücadelesi vermek zorunda kalan İtalya, Kuzey Makedonya karşısında 1-0 mağlup olurken, üst üste 2. kez Dünya Kupası’na gidemedi.  2018 Dünya Kupası’na katılamayan ekip, 1958 yılından itibaren ilk kez bu başarısızlığı göstermiş ancak, Mancini önderliğinde EURO 2020’yi kazanarak, teselli bulmuştu. Bir kez daha ağır bir darbe alan ekip, Copa America’nın sahibi Arjantin ile FIFA CONMEBOL/UEFA Finalissima finalinde karşı karşıya gelecek. İtalya büyük başarısızlığın ardından, bir kez daha kupa zaferiyle teselli bulmak istiyor. Copar America 2020’de Tangocuların rüzgarı esti. Arjantin Milli takımı ev sahipliği yaptığı turnuvayı namağlup bir performansla kazanırken, finalde Brezilya devini mağlup ederek, 1992 yılından sonra bir kez daha Copa America zaferine ulaştı. Teknik adam Lionel Scaloni, büyük başarının ardından takımını 2022 Dünya Kupası’na götürdü. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda 17 maçtan namağlup çıkmayı başaran Arjantin, 11 galibiyet, 6 beraberlikle 39 puan topladı ve 2. sırada yer alarak, 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başardı. Copa America serüveniyle başlayan yükselişini sürdürmek isteyen Tangocular, FIFA CONMEBOL finalinde EURO 2020 şampiyonu İtalya ile Wembley Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Büyük hasrete son veren ekip, İtalya karşısında kazanarak, müzesine bir kupa daha götürmek istiyor. Arjantin, Scaloni önderliğinde çok formda. Dev maçta iki takımda kupayı kazanmak istiyor. EURO 2020 şampiyonu İtalya ile Copa America 2020’nin şampiyonu Arjantin, dev maçın ilk yarısında hataya izin vermeyecek ve devre arasına skoru koruyarak girmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.38

Bets10 Bahis Oranı: ***