Lüksemburg Türkiye İddaa Tahmini 11.06.2022

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 3. Maçında, Lüksemburg ile Türkiye kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 21.45’de start alacak ve TRT 1 kanalından canı olarak takip edilebilecek.

Lüksemburg ve Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Lüksemburg kazanır 7.50, beraberlik 4.50, Türkiye kazanır ise 1.42 olarak açıklanmış.

Lüksemburg Sürpriz Peşinde

Lüksemburg, grupta liderlik umutlarını sürdürüyor. Grubun ilk maçında Litvanya deplasmanında 2-0 kazanan Lüksemburg, grubun 2. maçında ise Faroe Adaları’nı 1-0 ile geçmeyi başardı. İlk 2 maçta 6 puan toplayan Lüksemburg, lider Türkiye’nin ardından 2ç sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Türkiye ile eşit puana sahipler. İlk 2 maçta fire vermeyen ve kalesini gole kapatmayı başaran Luc Holtz’un öğrencileri, bu hafta Türkiye karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Lüksemburg’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Türkiye Dikkat Çekiyor

Türkiye, UEFA Ulusla Ligi’ne iyi bir giriş yaptı. Grubun ilk maçında Faroe Adaları’nı 4-0 ile geçen Stefan Kuntz’un ekibi, grubun 2. maçında ise Litvanya deplasmanında 6 golle kazandı. Rakibini 6-0 mağlup eden Türkiye, grupta lider konumda yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Lüksemburg ile eşit puana sahipler ama averaj üstünlüğü Türkiye’nin elinde. Lüksemburg deplasmanında da maçın favorisiler. İlk 2 maçta 10 gol atan ve henüz gol yemeyen Türkiye’nin bugün Lüksemburg’a karşı kazanması bekleniyor.

Lüksemburg – Türkiye Maç Bilgileri

Lüksemburg – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stade de Luxembourg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lüksemburg'un ilk 11’i Belli mi?

Lüksemburg’un muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Maxime Chanot, Mica Pinto, Florian Bohnert, Vahid Selimovic, Christopher Pereira, Danel Sinani, Leandro Barreiro, Mathias Olesen, Sebastien Thill, Gerson Rodrigues

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, Orkun Kökçü, Berkan Kutlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Serdar Dursun

İddaa Tahmini

Türkiye, Uluslar Ligi’ne iyi bir giriş yaptı. İlk 2 maçta 10 gol attılar ve 6 puan toplayarak lider konumdalar. Lüksemburg karşısında da kolay bir galibiyet almalarını bekliyorum. Stefan Kuntz’un ekibi, kazanmaya yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.23

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.42

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, yine kazandı. Lüksemburg’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.