Kristiansund BK Bodo/Glimt İddaa Tahmini 18.06.2022

Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 18 Haziran Cumartesi günü sahne alacak mücadelede, Kristiansund BK ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Kristiansund BK galibiyetine 4.50, beraberliğe 4.20, Bodo/Glimt galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Kristiansund BK Galibiyete Hasret

Kristiansund BK için toparlanma fırsatı. Christian Michelsen ve öğrencileri ilk 7 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramazken, en zayıf halka haline gelmişti. İlk 7 haftadan 6 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Kristiansund BK, son 2 hafta Tromsö ve Sandefjord maçlarının ertelenmesiyle birlikte dinlenme ve toparlanma fırsatı buldu. Milli arada yoğun bir hazırlık süreci geçiren ev sahibi, ara dönüşü Bodo/Glimt karşısında kabusa son vermek istiyor. Sadece iç sahada HamKam ile 2-2 berabere kalmayı başaran ev sahibi, son maçından mağlubiyetlerle ayrıldı. Kalesinde gördüğü 14 gole karşılık, rakip filelere 5 gol göndermeyi başarabilen Kristiandsund BK, şuana dek 10 kez karşı karşıya geldiği ve 9 mağlubiyet, 1 beraberlik aldığı Bodo/Glimt’i sahasında konuk edecek. Tarihinde rakibini mağlup etmeyi başaramayan ekip, büyük bir sürprizle hem rakibi karşısındaki hem de bu sezonki kabusa son vermek istiyor.

Bodo/Glimt Galibiyet Peşinde

Konuk ekip Bodo/Glimt ise Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 9 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakırken, 13 puanla 8. sırada yer aldı. Son şampiyon Bodo/Glimt, geçtiğimiz sezon Eliteserien Ligi ve UEFA Konferans Ligi’ne damga vurmayı başarırken, yeni sezona önemli puan kayıplarıyla başladı. Şampiyonluğunu ilan ettikten sonra, Konferans Ligi’nde Çeyrek Finalist olmayı başaran konuk ekip, sezonu rakiplerinin aksine çok geç kapattı ve dinlenme fırsatı bulamadı. Harika geçen sezonun ardından Kjetil Knutsen ve öğrencileri, ilk 9 haftada 1 maç eksikle liderin 11 puan gerisinde kaldı. Şampiyonluk potasından uzak kalan Bodo/Glimt, milli arayı fırsata çevirmek istiyor. Dinlenme şansı bulan konuk ekip, son maçta alınan 3-1’lik Molde mağlubiyetinin ardından, Kristiansund BK deplasmanında kazanarak, üst sıralarla puan farkını azaltmak istiyor.

Kristiansund BK – Bodo/Glimt Maç Bilgileri

Kristiansund BK – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kristiansund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kristiansund BK cephesinde Aliou Coly ve Andreas Hopmark’ın sakatlıkları devam ediyor. Bodo/Glimt takımında sakatlığı devam eden Ola Solbakken kadroda yer almayacak.

Kristiansund BK’nin 11’i Belli mi?

Kristiansund BK’nin muhtemel kadrosu: Mor Mbaye, Svanberg Alm, Christoffer Aasbak, Amidou Diop, Liridon Kalludra, Erik Kartum, Snore Nilsen, Bendik Bye, Moses Mawa, Torgil Gjertsen, Nikolai Hopland.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

İddaa Tahmini

Son şampiyon Bodo/Glimt, milli aradan Norveç Eliteserien Ligi’ne daha iyi bir geri dönüş yapacak ve yükselişine Kristiansund deplasmanında galibiyetle başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Amahl Pellegrino attı, Bodo/Glimt deplasmandan rahat bir galibiyet aldı. Milli ara dönüşünde deplasmanda kazanan Bodo/Glimt, zirve takibini sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.