Bohemians Derry City Bahis Tahmini 01.07.2022

İrlanda Premier Lig’de ilk 3 umutlarını devam ettiren Derry City deplasmanda, Bohemians’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’de start alacak ve bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Bohemians Derry City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Bohemians kazanır 4.00, beraberlik 3.40, Derry City kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış.

Bohemians Deplasmanda Kayıp

Bohemians, geçtiğimiz hafta konu olduğu Shamrock deplasmanından puansız döndü. İkinci yarıda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. İrlanda Premier Lig’de son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Keith Long’un ekibi, bu hafta Dalymount Park’da Derry City’i konuk edecek. 20 hafta sonunda 26 puan toplayan Bohemians, 6. sırada yer alıyor. Bu hafta Derry City’i konuk edecek Bohemians’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Derry City’den 3 Puan

Derry City, geçtiğimiz hafta konuk olduğu UCD deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndü. İkinci yarıda buldukları tek golle 1-0 kazanmayı başardılar ve İrlanda Premier Lig’de 7 haftada aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar. 2. sıradaki Dundalk’ın puan kaybettiği haftayı 3 puan ile kapatan Derry City, puanını 37 yaptı ve zirve takibini devam ettirdi. Bu hafta konuk olacakları Bohemians deplasmanında da maçın favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Derry City’de Michael Duffy ve Ciaron Harkin’in sakatlığı devam ediyor.

Bohemians – Derry City Maç Bilgileri

Bohemians – Derry City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de bets110 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Derry City’de Michael Duffy ve Ciaron Harkin’in sakatlığı devam ediyor.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Max Murphy, Jordan Doherty, Alistair Coote, Dawson Devoy, Conor Levingston, Jordan Flores, Junior Ogedi Uzokwe, Promise Omochere

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Cameron McJannett, Brian Philip Maher, Eoin Toal, Shane McEleney, Cameron Dummigan, Danny Lafferty, Joe Thomson, William Patching, Jamie McGonigle, James Akintunde, Ronan Boyce

İddaa Tahmini

Derry City, geçen hafta UCD deplasmanında tek golle kazandı ve moral buldu. 7 maç aradan sonra kazanmayı başardılar. Bu hafta Bohemians deplasmanında da favoriler ve haftayı yine galibiyet ile kapatmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Derry City, haftayı 3 puan ile kapattı. Bohemians deplasmanında 3 puanı 3 golle aldılar.