TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Trabzonspor İddaa Tahmini 02.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de Cuma günü tek maç var. Ümraniyespor evinde, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 21.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Ümraniyespor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ümraniyespor kazanır 5.00, beraberlik 4.35, Trabzonspor kazanır ise 1.69 olarak açıklanmış. 

Ümraniyespor’un 1 Puanı Var

Ümraniyespor’un Süper Lig’de bu sezon henüz galibiyeti bulunmuyor. İlk 4 haftada geride kalırken Ümraniyespor, sadece 1 puan alabildi. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe deplasmanında 3-3 berabere kalan Metin Uçar’ın öğrencileri, son 3 maçından ise mağlubiyet ile ayrıldı. Bu 3 maçlık süreçte skor üretemediler. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanında tek golle 1-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta ise Trabzonspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Ümraniyespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor’da Puan Kayıpları

Trabzonspor, son haftalarda kötü sonuçlar almaya başladı. Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile golsüz berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Trabzonspor, Süper Lig’de de puan kayıplarını sürdürüyor. 2 hafta önce Antalyaspor deplasmanında 5-2 mağlup olan Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta ise Galatasaray ile golsüz berabere kaldı. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Bu hafta ise ligin yeni takımı Ümraniyespor’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Bruno Peres, Edin Visca ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları devam ediyor.

Ümraniyespor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de ‘de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Bruno Peres, Marek Hamsik, Edin Visca ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları devam ediyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Dorukhan Toköz, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın net favorisi. Geçen hafta Galatasaray ile golsüz berabere kalarak 2 puan daha kaybettiler. Trabzonspor’un 2 haftalık puan kaybını telafi etmesini bekliyorum. Ümraniyespor’u deplasmanda mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, tek golle kazandı. Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ettiler ve 2 maçlık kötü seriyi sonlandırdılar.