TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Kayserispor İddaa Tahmini 03.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de geçen haftayı mağlubiyet ile geçen Fenerbahçe evinde, Kayserispor karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.45, beraberlik 5.00, Kayserispor kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Vasatı Aşamadı

Fenerbahçe, Süper Lig’de ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafa yaşadı. Konuk oldukları Konyaspor’a 1-0 mağlup oldular. Rakibi karşısında sezonun en vasat performansını gösteren Sarı Lacivertliler, maçın ilk yarısında Enner Valencia’nın gördüğü kırmızı kart ile de 10 kişi kalmıştı. Konyaspor kalesinde pozisyon üretmekte zorlanan Jorge Jesus’un ekibi bu hafta Kadıköy’de Kayserispor’u konuk edecek. 4 hafta sonunda 7 puanını bulunan Fenerbahçe’de bu hafta hedef galibiyet. Joshua King, Serdar Aziz ve Joao Pedro sakatlıklarını atlattı. Fenerbahçe’de tek eksik isim Nazım Sangare.

Kayserispor Deplasmanda Kayıp

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Giresunspor karşısında 3-0 kazanmayı başardılar. Süper Lig’de bu sezon 4 hafta geride kaldı ve Kayserispor’un 2 galibiyeti bulunuyor. Bu 2 galibiyeti de taraftarı önünde alan Çağdaş Atan’ın ekibi, henüz deplasmanda puan almayı başaramadı. Beşiktaş’a 1-0, Başakşehir’e ise 2-0 mağlup oldular. Bu hafta konuk olacakları Fenerbahçe deplsamanında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Kayserispor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 21.45’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de tek eksik isim Nazım Sangare.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, Joshua King, Emre Mor, Lincoln, Serdar Dursun

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mustafa Pektemek

İddaa Tahmini

Kayserispor, deplasmanda etkisiz. İlk 2 deplasman maçında da gol atamadan kaybettiler. Fenerbahçe, geçen hafta kaybetti ve moraller bozuk. Kadıköy’de bu hafta telafi peşindeler. Kayserispor’u mağlup ederler ve haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, baştan sona üstün oynadığı maçı 2-0 kazanmayı başardı. Kayserispor karşısında rahat bir galibiyet aldılar.