LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Rayo Vallecano İddaa Tahmini 04.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Rayo Vallecano deplasmanda, Osasuna’nın konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 15.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kaanlından takip edilebilecek.

Osasuna ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Osasuna kazanır 2.08, beraberlik 3.30, Rayo Vallecano kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Osasuna’dan İlk Mağlubiyet 

Osasuna, La Liga’da ilk 2 haftayı galibiyet ile geçmişti. Önce Sevilla’yı ardından ise Cadiz’i mağlup etmeyi başardılar. Geçtiğimiz hafta ise Benito Villamarin’den puansız dönen Jagoba Arrasate’nin öğrencilerii rakibine 1-0 mağlup oldu. La Liga’da bu sezon ilk yenilgilerini almış oldular. İlk 3 haftada 6 puan toplayan Osasuna, bu hafta El Sadar’da Rayo Vallecano’yu konuk edecek. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Rayo Vallecano Evinde Mağlup 

Rayo Vallecano’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Vallecas’da konuk ettikleri Mallorca’Ya 2-0 kaybettiler. İspanya La Liga’da 2 maç aradan sonra kaybeden Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, bu sezon ilk mağlubiyetini yaşadı. La Liga’da işk 2 haftada Barcelona ile golsüz berabere kalan Rayo Vallecano, Espanyol deplasmanında ise 2-0 kazanmayı başarmıştı. Bu hafta El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacak Rayo Vallecano’yu zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da Andres Martin’in sakatlığı devam ediyor. 

Osasuna – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Osasuna – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Andres Martin’in sakatlığı devam ediyor. 

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda geçen hafta La Liga’yı mağlubiyet ile kapattı. Rayo Vallecano, ilk 3 haftada sadece 2 gol yedi. Osasuna’nın işi bu hafta kolay değil. 3 golün çıkmayacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.46

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna, El Sadar’da yine kazandı. Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar..