Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Roma İddaa Tahmini 04.09.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde yoluna namağlup devam eden Roma, 4 Eylül Pazar akşamı Udinese deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Udinese galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.70, Roma galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 1.97 oran kazandırıyor.

Udinese 2 Haftadır Kazanıyor

Yeni transfer Beto’nun golü Udinese takımına İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftasında galibiyeti getirdi. Sahasında Fiorentina’yı konuk eden Andrea Sottil’in öğrencileri, erken bulduğu golün ardından rakibine gol şansı tanımadı ve karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Sezona Milan mağlubiyeti ve Salernitana beraberlikleriyle başlayan ev sahibi, son 2 haftada Monza ve Fiorentina’yı mağlup etmeyi başardı ve yükselişe geçti. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen Udinese cephesinde, yeni transfer Beto 2 haftadır alınan galibiyetlerde skor katkısı vermeyi başarıyor. Hem savunmasını hem de hücum hattını güçlendiren ev sahibi, yeni sezonda sadece Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan’a kaybetti.

Roma’dan Harika Başlangıç

Roma’dan harika transferler. Yeni sezon öncesi Zeki Çelik, Dybala, Nemanja Matić, Georginio Wijnaldum ve Mile Silvar’ı renklerine bağlayan konuk ekip, transfer döneminin son günlerinde ise Bellotti ve Mady Camara’yı renklerine bağladı. Şampiyonluk yarışında güçlü bir kadro kurmayı başaran konuk ekip, transfer dönemindeki etkisini ilk 4 haftada sahaya taşıdı ve 10 puanla zirvenin önemli adayları arasında yer aldı. Salernitana, Cremonese ve Monza karşısında 3’er puan alan Jose Mourinho’nun öğrencileri, tek beraberliğini ise Juventus deplasmanında aldı. Derbide kaybetmeyen, geri kalan 3 haftada ise kalesini gole kapatarak kazanan konuk ekip, güçlenen hücum hattının yanı sıra, yeni sezonda iyi savunma performansıyla dikkat çekiyor.

Udinese – Roma Maç Bilgileri

Udinese – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Adam Masina’nın sakatlığı devam ediyor. Roma’da ise Marash Kumbulla, Stephan El Shaarawy ve Georginio Wijnaldum kadroda yer almayacak.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Adam Masina, Rodrigo Becao, Victor Makengo, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona transferleriyle damga vuran Roma, ilk 4 haftada sergilediği namağlup performansını Udinese deplasmanında galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.73

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese iç sahada harika bir galibiyete imza attı ve Serie A Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başardı. Roma ise yeni sezonun ilk mağlubiyetini 4-0’lık ağır bir skorla aldı. Roma sezonun en kötü performansını sergiledi ve bizleri yanılttı.