Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Atalanta İddaa Tahmini 05.09.2022

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 5 Eylül Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Monza ile Atalanta karşı karşıya gelecek.

intobet, en alt sıradaki Monza galibiyetine 5.35, beraberliğe 4.25, ligin namağlup takımlarından Atalanta galibiyetine ise 1.62 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.61, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Monza

Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde boy gösteren Monza, henüz galibiyetle tanışmadı. Ligin yeni temsilcisi transfer döneminde Andrea Karboni, Di Gregorio, Leonardo Mancuso, Pedro Pereira, Valentin Antov, Warren Bondo, Andrea Ranocchia, Caprari, Crango, Matteo Pesina, Batella, Colpani, Ranokya, Stefano Sensi’yi kadrosuna katarken, kağıt üzerinde iyi bir kadro kurmayı başardı. Ancak ev sahibi için aynı başarının sahada gösterildiğini söyleyemeyiz. İlk 4 haftada Torino, Napoli, Udinese ve Roma mağlubiyetleri alan Monza, 4 maçta tam 11 gol yerken sadece 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam etmek zorunda kalan Giovanni Stroppa’nın öğrencileri, bu hafta yoluna namağlup devam eden Atalanta karşısında, sürpriz bir galibiyetle kabusa son vermek istiyor.

Atalanta Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Teun Koopmeiners 3 golle damga vurdu ve Atalanta’Yı galibiyete taşıdı. 3 golle takımını sırtlayan yıldız isim, Torino karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin mimarıydı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 haftayı 10 puanla namağlup geçiren Atalanta, Sampdoria, Hellas Verona ve Torino karşısında kazanırken, sadece 2. hafta Milan derbisinden 1 puanla ayrıldı. Derbi performansıyla da takdir toplayan konuk ekip, yeni sezonda çok formda. 10 puanla zirvenin önemli adayları arasında yer alan Atalanta, 4 maçta 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Geçen sezon iyi hücum performansına karşın, savunmada yaptığı savunma hatalarıyla şampiyonluk yarışından kopan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, yeni sezonda savunmada çok daha başarılı. Atalanta namağlup performansını Monza galibiyetiyle sürdürmek istiyor.

Monza – Atalanta Maç Bilgileri

Monza – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brianteo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza cephesinde Pablo Mari, Andrea Ranocchia ve Marco D’Alessandro’nun sakatlıkları devam ediyor. Atalanta takımında ise Berat Djimsiti’nin sakatlığı devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Pepin, Andrea Barberis, Filippo Ranocchia, Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en formda takımları arasında yer alan Atalanta, ligin en zayıf halkası Monza karşısında hataya izin vermeyecek ve galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta deplasmandan rahat bir galibiyet aldı. Gasperini ve öğrencileri 2 golle 3 puana uzanırken, ligin yeni temsilcisi Monza’ya gol şansı dahi tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.