Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Ajaccio Nice Bahis Tahmini 11.09.2022

Fransa Ligue 1‘de galibiyetle tanışmayan Ajaccio ile 6 maçtan sadece 1 galibiyet alan Nice karşı karşıya gelecek. 11 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Best10, Ajaccio galibiyetine 3.15, beraberliğe 3.10, Nice galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.45, 2.5 Alt 1.55 oran kazandırıyor.

Ajaccio Güven Vermekten Çok Uzakta

Fransa Ligue 1’de ilk 6 hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Ajaccio, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 6 haftadan 5 mağlubiyet, 1 beraberlikle 1 puan toplamayı başaran Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, kalesinde gördüğü 10 gole karşılık, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. Geçtiğimiz hafta evinde Lorient’e 1-0 kaybeden ev sahibi, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkarırken, son 180 dakikada ise skor üretemedi. Ligin en zayıf halkası olarak en yakın rakiplerinden Nice karşısına çıkacak olan Ajaccio, sezon başında yaptığı transfer hamlelerine rağmen Ligue 1 seviyesi için yetersiz kaldı. Ajaccio ligin en güven  vermeyen takımlarının başında geliyor.

Nice Toparlanmak İstiyor

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ilk sınavını Köln’e karşı iç sahada veren Nice, Fransa Ligue 1’de sergilediği etkisiz futbolu Konferans Ligi’ne taşıdı ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Konuk ekip ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden beraberliği ikinci yarıda yakaladığı penaltı fırsatıyla aldı. Nice cephesinde göreve sezon başında büyük umutlarla gelen Lucien Favre’nin tahtı kısa sürede sallanmaya başladı. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftanın 5’inde puan kaybeden Nice, sadece ezeli rakibi Lille karşısında 2 hafta önce galip geldi. 6 maçtan 5 puan toplamayı başaran konuk ekip, transfer döneminde yaptığı önemli takviyelere rağmen, sahada iyi bir görüntü sergilemedi. Nice bu hafta ligin en zayıf halkası Ajaccio karşısında kabusa son vermek istiyor.

Ajaccio – Nice Maç Bilgileri

Ajaccio – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele François-Coty Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ajaccio cephesinde Oumar Gonzalez’in sakatlığı devam ediyor. Nice takımında Pablo Rosario kart cezalısı. Aaron Ramsey’in ise sakatlığı devam ediyor.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Fernand Mayembo, Yanis Cimignani, Cyrille Bayala, Qazim Laci, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jean-Clair Todibo, Flavius Daniliuc, Dante, Jordan Lotomba, Rareş Ilie, Sofiane Diop, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Uzun süredir Ligue 1 sahnesinde etkisiz kalan Nice, puan kayıplarına son vermek istiyor. Favre ve öğrencileri galibiyet hedefine ilk 6 haftanın en zayıf halkası Ajaccio karşısında uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice deplasmanda tek golle kazandı. Konuk ekibe ligin yeni temsilcisi Ajaccio karşısında galibiyeti getiren gol Andy Delort’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.