TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Konyaspor İddaa Tahmini 16.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Haftanın açılış maçında Konyaspor deplasmanda, Galatasaray’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray ile Konyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Galatasaray galibiyetinin 1.79, beraberlik tercihinin 3.99, Konyaspor galibiyetinin ise 4.73 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Galatasaray 3 Puan Peşinde

Galatasaray’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Okan Buruk’un öğrencileri, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Gaziantep FK engelini 2-1 ile geçmişlerdi. Süper Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Sarı Kırmızılılar, çıkışını devam ettiriyor. Bu hafta ise lider Konyaspor’u konuk edecekler. Gaziantep FK maçında olduğu gibi Konyaspor maçının da kapalı gişe oynanması bekleniyor. Galatasaray bugün Konyaspor karşısında kazanırsa, Süper Lig’in yeni lideri olacak. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Fredrik Midtsjö’nün sakatlığı devam ediyor.

Konyaspor 6 Maçtır Kaybetmiyor

Konyaspor, Süper Lig’in bu sezon dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Hatayspor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Konyapsor’a galibiyeti getiren gol Bruno Paz’dan geldi. Süper Lig’de bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen İlhan Palut’un öğrencileri, bu 6 maçlık süreçte 13 puan topladı. Geçen hafta Beşiktaş’ın mağlup olmasıyla birlikte liderliğe yükseldiler. Öte yandan Konyaspor’un Süper Lig’de bu sezon kalesinde gol görmediğini de belirtelim.

Galatasaray – Konyaspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Fredrik Midtsjö’nün sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Bafetimbi Gomis

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

İki takımda geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Konyaspor, sezona çok iyi başladı ve zirve takibini devam ettiriyor. Galatasaray ise son 2 haftadır kazanıyor ve moraller yerinde. Galatasaray taraftarının maça yoğun bir ilgisi var. Kolay bir maç olmayacak ama Galatasaray’ın kazanacağını düşünüyorum. Konyaspor’u mağlup ederler ve Süper Lig’in yeni lideri olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, Süper Lig’in yeni lideri oldu. Konyaspor karşısında zorlandıkları maçı 2-1 kazanarak 3 puanı kaptılar.