TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Kayserispor Bahis Tahmini 16.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Hatayspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Hatayspor Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Hatayspor kazanır 2.41, beraberlik 3.51, Kayserispor kazanır ise 3.11 olarak açıklanmış.

Hatayspor Galibiyet Arıyor

Hatayspor, Süper Lig’in vasat takımlarından biri. Bu sezon ligde oynadıkları 5 karşılaşmada da galibiyet almayı başaramadılar. Geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Serkan Özbalta’nın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de bu sezon tek puanını Adana Demirspor karşısında alabilen Hatayspor, topladığı 1 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta iç sahada Kayserispor’u konuk edecek olan Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Kayserispor Evinde Kazandı

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Kayserispor’a galibiyeti getiren gol, ikinci yarıda Mame Thiam’dan geldi. Süper Lig’de bu sezon 3 galibiyeti bulunan Kayserispor’un bu galibiyetlerin tamamını iç sahada aldığını belirtelim. Süper Lig’de deplasmanda ise henüz puan ile tanışamadılar. Çağdaş Atan’ın ekibi deplasmanda oynadığı 3 maçı da gol atamadan kaybetti. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Kayserispor’da eksik bulunmuyor.

Hatayspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Hatayspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mustafa Pektemek

İddaa Tahmini

Hatayspor, Süper Lig’de galibiyet hasretini devam ettiriyor. Geçen hafta Konyaspor deplasmanında da puan kaybı yaşadılar. Kayserispor ise bu sezon 3 galibiyet aldı ve bu galibiyetlerin tamamını iç sahada elde etti. Deplasmanda oynadıkları 3 maçı da kaybettiler. Üstelik gol atamadılar. Hatayspor’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. İç sahada Kayserispor’u mağlup ederler ve sezonun ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.41

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, farklı kazandı. Hatayspor deplasmanında 3 puanı 4 golle aldılar. Hatayspor ise ligin dibinde kalmaya devam etti.