Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Roma İddaa Tahmini 01.10.2022

İddaa fikstüründe 1 Ekim Cumartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin derbi mücadelesinde, İnter ile Roma karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00.

Bets10, İnter galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.60, Roma galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.80, beraberliğe 3.18, konuk ekibe ise 3.13 oran veriyor.

İnter Derbiye Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nin 7. haftasında Udinese deplasmanına konuk olan İnter, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı Viktoria Plzen galibiyetinin ardından, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Nicolo Barella’nın harika frikik golüyle rakibine 1-0’lık üstünlük kuran İnter, ikinci yarı savunmada verdiği açıkların bedelini 3-1’lik mağlubiyetle ödedi. Son 3 haftada 2. mağlubiyetini alan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıpları yaşadı. Liderin 5 puan gerisinde kalan İnter, milli arayla birlikte toparlanmak istiyor. Roma derbisiyle sahalara geri dönecek olan ev sahibi, bu sezonki ilk 2 derbisini kaybetti. Lazio ve Milan gibi ezeli rakiplerine diş geçirmeyi başaramayan İnter, Roma karşısında toparlanmak istiyor.

Roma Düşüşe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nin 7. haftasında Atalanta derbisine çıkan Jose Mourinho ve öğrencileri, zirve yarışında 1-0’lık mağlubiyetle ağır bir darbe aldı. Maç boyunca daha etkili bir oyun sergileyen taraf Roma olurken, rakip fırsatları daha iyi değerlendirdi ve savunma kilidini açamayan konuk ekip karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 7 hafta sonunda 2. mağlubiyetini alan Roma, ilk 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. UEFA Avrupa Ligi maratonun başlamasıyla birlikte düşüşe geçen konuk ekip, Avrupa macerasında 2 maçtan 3 puan topladı. Serie A Ligi’nde ise son 3 haftadan 2 mağlubiyet alan Roma, milli arayla birlikte zorlu fikstürde dinlenme fırsatı buldu. Zirvenin 4 puan gerisinde yer alan konuk ekip, aranın ardından tekrar Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek istiyor. Mourinho ve öğrencileri derbide kazanarak, zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor.

İnter – Roma Maç Bilgileri

İnter – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Marcelo Brozovic’n sakatlığı devam ediyor. Roma cephesinde ise Georginio Wijnaldum, Lorenzo Pellegrini ve Rick Karsdorp’un sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Joaquin Correa.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

Son 3 haftada 6 puan kaybeden İnter ve Roma, derbide galibiyeti hedefliyor. İki takımda zirve yarışından uzaklaşırken, dev maçta hata yapmak istemiyor. Zorlu mücadelede iki takımında galibiyet hedefiyle skor üretmeyi başaracağını ve maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma dev derbini 1-0 geriden gelerek 2-1 kazandı. İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadelede tam 3 gol atıldı. Kazananları tebrik ederiz.