TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Ümraniyespor Bahis Tahmini 02.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de tek mağlubiyeti bulunan Konyaspor iç sahada, Ümraniyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Konyaspor ile Ümraniyespor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Konyaspor galibiyetine 1.70, beraberlik tercihine 4.02, Ümraniyespor galibiyetine ise 5.50 verildiğini görüyoruz.

Konyaspor İlk Kez Kaybetti

Konyaspor, Süper Lig’de bu sezon dikkat çeken takımlardan biri diyebiliriz. Geride kalan 7 haftada sadece 2 gol yediler ve tek mağlubiyetleri var. Milli maç arasından önceki hafta Galatasaray deplasmanında 2-1 kaybeden Yeşil Beyazlılar, bu sezon Süper Lig’de ilk kez mağlubiyet yaşamıştı. 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Konyaspor, Süper Lig’de 5. sırada. Bu hafta ise Ümraniyespor ile karşılaşacaklar. Maçın net favorisi olarak gösterilen Konyaspor’da kaleci Ibrahim Sehic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Ümraniyespor’un Galibiyeti Yok

Ümraniyespor, Süper Lig’in vasat takımlarından biri. Bu sezon oynadıkları 7 maçta da galibiyet almayı başaramadılar. Sadece 2 beraberliği bulunan Recep Uçar’ın ekibi, 19. sırada yer alıyor. Lig sonuncusu Hatayspor’un 1 puan önündeler. Süper Lig’de milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 2-1 kaybetmişlerdi. Bu hafta ise Süper Lig’de Konyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Ümraniyespor’da kaleci Serkan Kırıntılı’nın sakatlığı bulunuyor.

Konyaspor – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Konyaspor – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da kaleci Ibrahim Sehic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Ümraniyespor’da kaleci Serkan Kırıntılı’nın sakatlığı bulunuyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

İddaa Tahmini

Konyaspor’un Süper Lig’de bu sezon tek mağlubiyeti var. Milli maç arasından önceki hafta Galatasaray deplasmanında 2-1 kaybetmişledi. Uzun bir aradan sonra taraftarı önünde maça çıkacaklar. Konyaspor’un Ümraniyespor karşısında rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. İlhan Palut’un ekibi 3 puanı alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, zirve takibini sürdürdü. Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ettiler. Konyaspor’a galibiyeti getiren gol, Muhammet Demir’den geldi.