LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Real Betis İddaa Tahmini 02.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam diyor. Celta Vigo evinde, Real Betis karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Celta Vigo ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Celta Vigo kazanır 2.45, beraberlik 3.40, Real Betis kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Celta Vigo’nun İşi Zor

Celta Vigo, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Mestalla’da konuk oldukları Valencia’ya karşı çok etkisiz kaldılar ve sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. La Liga’da geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyetleri var. Son 2 maçını ise deplasmanda oynayan Eduardo Coudet’in öğrencileri, Atletico Madrid ve Valencia maçlarından farklı mağlubiyetler ile ayrılmıştı. Bu hafta Balaidos’da Real Betis’i konuk edecek Celta Vigo’yu zor bir maç bekliyor. Maç öncesinde Celta Vigo’da Franco Cervi kart cezalısı.

Real Betis Zirve Takibini Sürdürüyor

Real Betis, bu sezon da La Liga’da bir hayli iddialı. Oynadıkları 6 karşılaşmada 15 puan toplayan Maneul Pellegrini’nin ekibini 5 galibiyeti bulunuyor. Milli maç arasından önceki hafta Benito Villamarin’de konuk ettikleri Girona’yı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Geriye düştükleri maçta Borja Iglesias’ın golleriyle 2-1 kazanan Real Betis, 15 puan ile 4. sırada yer alıyor. Bu hafta Balaidos’da konuk olacakları Celta Vigo karşısında da bana göre maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Juanmi’nin sakatlığı sürüyor.

Celta Vigo – Real Betis Maç Bilgileri

Celta Vigo – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Franco Cervi kart cezalısı. Real Betis’de Juanmi’nin sakatlığı sürüyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Real Betis, bana göre maçın favorisi. Celta Vigo, güven veren bir takım değil. Milli aradan önceki hafta Valencia deplasmanında 3-0 kaybettiler. Balaidos’da bu hafta işleri kolay olmayacak. Real Betis’in kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Kazanırlarsa da sürpriz olmaz.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.37

Hovarda Oranı: 02 (ç), Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, sezonun 2. mağlubiyetini yaşadı. Balaidos’da Celta Vigo’ya 1-0 kaybettiler.