İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.10.2022

2 Ekim Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 İtalya Serie A Ligi mücadelesini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Juventus – Bologna: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; 2 Ekim Pazar akşamı Allianz Stadı’nın ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi 8. hafta mücadelesinde, Juventus ile Bologna karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 21:45. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 0 çeken Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde ise galibiyeti bulunmayan Monza’ya kaybetti. Allegri ve öğrencileri yeni sezonda bir türlü istikrar sağlayamadı. Devler sahnesinde önce PSG ardından Benfica’ya kaybeden JUVE, İtalya Serie A Ligi’nde ise 7 haftadan 10 puan toplayabildi. Ligde sadece Spezia ve Sassuolo’yu mağlup etmeyi başarabilen ev sahibi, geri kalan 5 maçtan 4 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Monza karşısında alınan kötü sonuç, ev sahibinde moralleri fazlasıyla bozdu. Kısa sürede liderin 7 puan gerisine düşen Juventus, milli aradan toparlanarak dönmek istiyor. 7 haftalık fikstürde 9 kez rakip fileleri havalandıran ev sahibi, kalesinde ise 5 gole izin verdi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 haftadan 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 6 puan toplamayı başaran Bologna, milli ara öncesi sahasında Empoli’ye 1-0 kaybederken, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Milli arada göreve Thiago Motta’yı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla Juventus deplasmanında galibiyet arayacak. Sadece Fiorentina karşısında 2 hafta önce 2-1’lik skorla galip gelmeyi başaran Bologna, Marko Arnautovic’in 7 maçta attığı 6 gole rağmen bir türlü toparlanamadı. Konuk ekip hoca değişikliğinin ardından zor günler geçiren Juventus karşısında sahalara galibiyetle dönmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 hafta hedeflerinden uzak kalan Juventus, puan kayıplarına çare arıyor. Allegri ve öğrencileri milli arayla birlikte toparlanacak ve Serie A Ligi’ne galibiyetle dönecektir.

Atalanta – Fiorentina: MS 1, 1.77 (iddaa) – 2.08 (intobet) ; 2 Ekim Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde, zirvenin ortaklarından Atalanta ile 10. sıradaki Fiorentina karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama düdüğü 19:00’da çalınacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 hafta sona ererken, Gian Piero Gasperini ve öğrencileri liderlik koltuğunu Napoli ile birlikte paylaşıyor. Atalanta milli araya namağlup bir performans grafiğiyle girerken, 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan topladı. Sadece iç sahada Milan ve Cremonese ile berabere kalan ev sahibi, Sampdoria, Hellas Verona, Torino, Monza ve Roma karşısında ise galip gelmeyi başardı. Milli ara öncesi deplasmanda Roma derbisini kazanan Atalanta’da moraller yerinde. Ev sahibi bu sezon 11 golle 17 puan toplarken, kalesinde sadece 3 gole izin verdi ve ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Sahasında Fiorentina’yı konuk edecek olan Atalanta, zirvedeki yerini korumak istiyor. Ev sahibi sezonun en formda takımlarından birisi. İtalya Serie A Ligi’nde milli araya galibiyetle giren bir diğer takım ise Fiorentina oldu. UEFA Konferans Ligi’nde Rigas Skola’ya karşı iç sahada alınan 1-1’lik beraberliğin ardından Başakşehir deplasmanında alınan 3-0’lık hezimet konuk ekipte moralli bozarken, Vincenzo Italiano ve öğrencileri araya iç sahada 2-0’lık Hellas Verona galibiyetiyle girdi. Ligde tam 5 hafta sonra galip gelmeyi başaran konuk ekip, bu sezon ilk 7 haftada 2. galibiyetini aldı. 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 9 puan toplamayı başaran Fiorentina, 9 puanla 10. sırada yer alıyor. Milli ara dönüşü liderlik koltuğunun ortaklarından Atalanta’ya deplasmanda konuk olacak olan Fiorentina, iki kulvarda birden sergilediği performans grafiğiyle güven vermedi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Ligin en formda takımları arasında yer alan Atalanta, bu hafta Fiorentina karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Sassuolo – Salernitana: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; A Spor ve S Sport Plus ekranlarından 2 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 8. hafta mücadelesinde, Sassuolo ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde Torino deplasmanına konuk olan Sassuolo, 4 haftalık galibiyet hasretine son dakika golüyle son verdi. Alessio Dionisi ve öğrencileri, üst üste 3 maçtan 1’er puan toplarken, Udinese karşısında 3-1 mağlup oldu. Kötü gidişata kısa sürede son vermeyi başaran Sassuolo, Torino deplasmanında oyuna son 5 dakikada giren Agustin Alvarez Martinez’in golüyle 3 puana uzandı. İlk 7 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyet, 2 beraberlikle 9 puan toplamayı başaran ev sahibi, 11. sırada yer alıyor. 7 maçta sadece 5 kez rakip fileleri havalandırabilen Sassuolo, hücum hattında etkisiz kaldı. Ev sahibi milli ara dönüşünde kazanarak, üst sıra mücadelesine dahil olmak istiyor. Salernitana cephesinde 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftadan 1 mağlubiyet, 4 beraberlik, 1 galibiyetle 7 puan toplamayı başaran konuk ekip, ilk hafta aldığı Roma mağlubiyetinin ardından namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Davide Nicola ve öğrencilerinde yenilmezlik serisi son hafta Lecce karşısında sona erdi. 7. hafta kadar galibiyeti bulunmayan Lecce karşısında etkisiz bir 90 dakika geçiren Salernitana, adım adım alt sıralara geriliyor. Konuk ekip bu sezon kolay maç kaybetmezken, maç kazanmakta ise fazlasıyla zorlandı. Salernitana 3 puan adına güven vermeyi başaramadı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermedi. Sassuolo ve Salernitana bu hafta 3 puan hedeflerine ulaşamasa da, 90 dakika sonunda skor üretecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.39

intobet Bahis Oranı: 5.15